Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koyun;

GÜNDEM 20.11.2018 - 22:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1605+ kez okundu.
 

Koyun;

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkan aday adayı Engin Koyun, “ Körfez İçin Hayallerimiz Var” aday gösterildiğim takdirde çok önemli projelerim olacak”

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan AK Parti Körfez Kurucu Kurulu’nda yer alan, bir dönem AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyeliği Grup Başkanı ile üç dönem Körfez AK Parti İlçe Başkanlığı yapan YELKENT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun, 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz Cuma günü, yüksek katılımla ilçe teşkilat binasında başvuru dosyasını ilçe başkanı Şener Söğüt’e teslim etmişti. Başvurusunu yaptıktan sonra hemen seçim çalışmalarına başlayarak bir çok yere bir dizi ziyaretler yaptı. Dün Körfez’de bulunan gazete ve internet haberciliği yapan basını ziyaret etti. Körfez ilçede günlük yayım yapan tek gazete olan “KÖRFEZ  MANŞET” Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel yayın Yönetmeni Vedat TAŞTEKİN’i Gazete idare binasında ziyaret etti. Körfez için Hayalimiz Var Ziyarette Yerel seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Körfez Belediye Başkan Aday adayı Engin Koyun, neden aday adayı olduğunu açıkladı.Koyun; Bu güzel Körfez ilçemiz için hayallerimiz var. Öncelikle kentimizi yani şirin ilçemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Bilgime, birikimime ve tecrübelerime güveniyorum. Ben üç dönem başarılı bir şekilde Körfez AK Parti ilçe başkanlığı ile meclis üyeliği yaptım. Belediyeciliğin ne olduğunu iyi bilenlerdenim. Körfez Belediyesinin yapısını çok iyi biliyorum. İlçenin her mahallesini ve köylerini çok iyi bilirim. Şehir beni, ben şehiri iyi tanırım. Allah bana görevi nasip ettiğinde Körfez belediyesinde profesyonel bir ekiple sil baştan geleceğiz. Körfez ilçede herkes mutlu olacak. Diğer ilçelerde ne varsa ilçemizde de o olacak. Kimseyi ayrıştırmayacağım herkesin başkanı olacağım. Amacının Körfezin kaderini değiştirmek olduğunu belirten Koyun ; “insana dair projelerimiz olacak. Belediyeyi halka hizmet eden, dezavantajlı grupların sorunlarını çözen bir kapı olarak göreceğiz. En önemlisi de Körfezlilerin üst kimliğini oluşturacağız. Projelerimizin tamamında halk olacak. Halkın istemediği hiçbir adımı atmayacağız" Onun için diyorum ki “Körfez için Hayallerimiz Var”
31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkan aday adayı Engin Koyun, “ Körfez İçin Hayallerimiz Var” aday gösterildiğim takdirde çok önemli projelerim olacak”

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan AK Parti Körfez Kurucu Kurulu’nda yer alan, bir dönem AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyeliği Grup Başkanı ile üç dönem Körfez AK Parti İlçe Başkanlığı yapan YELKENT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun, 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için geçtiğimiz Cuma günü, yüksek katılımla ilçe teşkilat binasında başvuru dosyasını ilçe başkanı Şener Söğüt’e teslim etmişti.

Başvurusunu yaptıktan sonra hemen seçim çalışmalarına başlayarak bir çok yere bir dizi ziyaretler yaptı. Dün Körfez’de bulunan gazete ve internet haberciliği yapan basını ziyaret etti.

Körfez ilçede günlük yayım yapan tek gazete olan “KÖRFEZ  MANŞET” Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel yayın Yönetmeni Vedat TAŞTEKİN’i Gazete idare binasında ziyaret etti.

Körfez için Hayalimiz Var

Ziyarette Yerel seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Körfez Belediye Başkan Aday adayı Engin Koyun, neden aday adayı olduğunu açıkladı.Koyun; Bu güzel Körfez ilçemiz için hayallerimiz var. Öncelikle kentimizi yani şirin ilçemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Bilgime, birikimime ve tecrübelerime güveniyorum. Ben üç dönem başarılı bir şekilde Körfez AK Parti ilçe başkanlığı ile meclis üyeliği yaptım. Belediyeciliğin ne olduğunu iyi bilenlerdenim. Körfez Belediyesinin yapısını çok iyi biliyorum. İlçenin her mahallesini ve köylerini çok iyi bilirim. Şehir beni, ben şehiri iyi tanırım. Allah bana görevi nasip ettiğinde Körfez belediyesinde profesyonel bir ekiple sil baştan geleceğiz. Körfez ilçede herkes mutlu olacak. Diğer ilçelerde ne varsa ilçemizde de o olacak. Kimseyi ayrıştırmayacağım herkesin başkanı olacağım. Amacının Körfezin kaderini değiştirmek olduğunu belirten Koyun ; “insana dair projelerimiz olacak. Belediyeyi halka hizmet eden, dezavantajlı grupların sorunlarını çözen bir kapı olarak göreceğiz. En önemlisi de Körfezlilerin üst kimliğini oluşturacağız. Projelerimizin tamamında halk olacak. Halkın istemediği hiçbir adımı atmayacağız" Onun için diyorum ki “Körfez için Hayallerimiz Var”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.