Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KSMMMO’ya sekiz taze kan

EKONOMİ 20.05.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2352+ kez okundu.
 

KSMMMO’ya sekiz taze kan

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, sekiz mali müşavire daha ruhsatnamesini teslim ederek üye kadrosunu genişletti.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, önceki gün oda binasında gerçekleştirildi. OkşinBeçet’in Meclis Başkanlığı yaptığı toplantıya; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut, Taner Öner, Veysel Çelik ve çok sayıda oda mensubu mali müşavir katılım gösterdi. SGK TEŞVİKLERİ ANLATILDI Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Kocaeli halkı başta olmak üzere Müslüman alemi için Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesini temenni etti. Gökmen’in konuşmasının ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı Rıfat Çoban, ‘SGK Teşvikleri’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. SGK teşviklerinin kapsamı ve teşviklerin uygulamadaki teknik noktaları hakkında önemli bilgilerin aktarıldığı sunum, soru cevap ile devam etti. SEKİZ İSİM RUHSATNAMESİNİ TESLİM ALDI Meclis ve sunumun ardından stajını tamamlayarak mali müşavir olmaya hak kazanan sekiz üyenin ruhsatnameleri tören ile kendilerine takdim edildi. Törende stajını başarıyla tamamlayan Bülent Avcı, Doğan Can Özmut, Ebru Demirtaş, Ebru Yüksel Özdemir, Emel Hatice Ergin Temürlenk, Emine Yavuz Doğan, Murat Kaya, Sevgi Güvendik ve Yasemin Dalkıran Demirci ruhsatnamelerini teslim aldı.  
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, sekiz mali müşavire daha ruhsatnamesini teslim ederek üye kadrosunu genişletti.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, önceki gün oda binasında gerçekleştirildi. OkşinBeçet’in Meclis Başkanlığı yaptığı toplantıya; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut, Taner Öner, Veysel Çelik ve çok sayıda oda mensubu mali müşavir katılım gösterdi.

SGK TEŞVİKLERİ ANLATILDI

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Kocaeli halkı başta olmak üzere Müslüman alemi için Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesini temenni etti. Gökmen’in konuşmasının ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı Rıfat Çoban, ‘SGK Teşvikleri’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. SGK teşviklerinin kapsamı ve teşviklerin uygulamadaki teknik noktaları hakkında önemli bilgilerin aktarıldığı sunum, soru cevap ile devam etti.

SEKİZ İSİM RUHSATNAMESİNİ TESLİM ALDI

Meclis ve sunumun ardından stajını tamamlayarak mali müşavir olmaya hak kazanan sekiz üyenin ruhsatnameleri tören ile kendilerine takdim edildi. Törende stajını başarıyla tamamlayan Bülent Avcı, Doğan Can Özmut, Ebru Demirtaş, Ebru Yüksel Özdemir, Emel Hatice Ergin Temürlenk, Emine Yavuz Doğan, Murat Kaya, Sevgi Güvendik ve Yasemin Dalkıran Demirci ruhsatnamelerini teslim aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.