Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kurban sonrası çöp konteynerlerine İzmit Belediyesinden anında müdahale

GÜNDEM 03.08.2020 - 19:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2617+ kez okundu.
 

Kurban sonrası çöp konteynerlerine İzmit Belediyesinden anında müdahale

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerdeki tüm çöp konteynerleri Kurban Bayramı sonrasında yıkanarak dezenfekte edildi

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerdeki tüm çöp konteynerleri Kurban Bayramı sonrasında yıkanarak dezenfekte edildi   İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrası çöplere atılan atıkların kötü kokuya ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için ilçe genelinde tüm mahallelerde bulunan konteynerleri yıkayarak, bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi. Ekipler tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik hizmetinin yanı sıra Kurban Bayramında kesilen kurbanların deri ve sakatatlarının çevreye verdiği koku nedeniyle vatandaşların rahatsızlık yaşamamaları için çöp konteynerlerine yönelik özel bir çalışma yapıldı.   ÖZEL İLAÇLARLA DEZENFEKTE ETTİ   Halkın sağlığı ve çevre temizliğinin en hassas konulardan biri olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm cadde ve sokaklarımızda temizlik çalışmalarımız devam ederken, periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik işlerine ara vermedik. Kurban Bayramında kesilen kurbanların deri ve sakatatlarının çevreye verdiği koku nedeniyle vatandaşların rahatsızlık yaşamamaları için çöp konteynerlerine yönelik özel bir çalışma yapıldı. İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklı kirlenen noktalarda da bu dezenfekte işlemi sağlanıyor” dedi.
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerdeki tüm çöp konteynerleri Kurban Bayramı sonrasında yıkanarak dezenfekte edildi
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerdeki tüm çöp konteynerleri Kurban Bayramı sonrasında yıkanarak dezenfekte edildi
 
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrası çöplere atılan atıkların kötü kokuya ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için ilçe genelinde tüm mahallelerde bulunan konteynerleri yıkayarak, bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi. Ekipler tarafından periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik hizmetinin yanı sıra Kurban Bayramında kesilen kurbanların deri ve sakatatlarının çevreye verdiği koku nedeniyle vatandaşların rahatsızlık yaşamamaları için çöp konteynerlerine yönelik özel bir çalışma yapıldı.
 
ÖZEL İLAÇLARLA DEZENFEKTE ETTİ
 
Halkın sağlığı ve çevre temizliğinin en hassas konulardan biri olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm cadde ve sokaklarımızda temizlik çalışmalarımız devam ederken, periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik işlerine ara vermedik. Kurban Bayramında kesilen kurbanların deri ve sakatatlarının çevreye verdiği koku nedeniyle vatandaşların rahatsızlık yaşamamaları için çöp konteynerlerine yönelik özel bir çalışma yapıldı. İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklı kirlenen noktalarda da bu dezenfekte işlemi sağlanıyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.