Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kütüphane ziyaretleri 3 ilçeyle devam etti

KÜLTÜR 08.07.2020 - 13:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2216+ kez okundu.
 

Kütüphane ziyaretleri 3 ilçeyle devam etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra’daki kütüphaneleri ziyaret etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra’daki kütüphaneleri ziyaret etti  İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, göreve geldikten sonra kütüphane ziyaretlerine başlamıştı. Hem tanışma hem de kurumların istek ve taleplerini yerinde görmek için müdürlüğe bağlı kütüphane ziyaretlerine bu hafta da kaldığı yerden devam etti. İzmit, Kartepe, Gebze, Çayırova, Derince ve Körfez’den sonra Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra İlçe Halk Kütüphanelerine de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Müdür yardımcısı Ayhan Zeren ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Taşdelen, kurum personeliyle bir süre sohbet etti. Ardından kütüphanelerle ilgili yapılacak yeni çalışmalar ve yeni normal hayatta kütüphanelerde uyulması gereken kurallar hakkında değerlendirmeler yaptı. Taşdelen, kütüphaneleri dolaşarak ziyaretçilerle de bir süre sohbet etti. 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra’daki kütüphaneleri ziyaret etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra’daki kütüphaneleri ziyaret etti

 İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, göreve geldikten sonra kütüphane ziyaretlerine başlamıştı. Hem tanışma hem de kurumların istek ve taleplerini yerinde görmek için müdürlüğe bağlı kütüphane ziyaretlerine bu hafta da kaldığı yerden devam etti. İzmit, Kartepe, Gebze, Çayırova, Derince ve Körfez’den sonra Taşdelen, Karamürsel, Gölcük ve Kandıra İlçe Halk Kütüphanelerine de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Müdür yardımcısı Ayhan Zeren ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Taşdelen, kurum personeliyle bir süre sohbet etti. Ardından kütüphanelerle ilgili yapılacak yeni çalışmalar ve yeni normal hayatta kütüphanelerde uyulması gereken kurallar hakkında değerlendirmeler yaptı. Taşdelen, kütüphaneleri dolaşarak ziyaretçilerle de bir süre sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.