Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Lokma Dağıtan Hürriyet’e Yoğun İlgi

SİYASET 05.04.2019 - 00:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2619+ kez okundu.
 

Lokma Dağıtan Hürriyet’e Yoğun İlgi

Miraç Kandili sebebiyle Yürüyüş Yolu’nda lokma dağıtan Fatma Kaplan Hürriyet’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Miraç Kandili sebebiyle Yürüyüş Yolu’nda lokma dağıtan Fatma Kaplan Hürriyet’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.  İzmit Belediye Başkanlığı’nı kazanan Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit ilçe Başkanlığı dün akşam Yürüyüş Yolu, Mehmet Ali Paşa Üç Yol, Alikahya ve Yeşilova’da Miraç Kandili sebebiyle vatandaşlara lokma dağıttı.  Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu Hürriyet, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. KANDİLLERİNİ KUTLADI İzmit Belediyesi’ni 15 sene sonra CHP’ye geri döndüren ve Leyla Atakan’dan sonra İzmit’in ikinci Belediye Başkanı olarak tarihe geçen Fatma Kaplan Hürriyet, dün akşam Yürüyüş Yolu’nda lokma vatandaşlara Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıttı. Hürriyet’e lokma dağıtım esnasında CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Karabulut, Belediye meclisi üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik etti. FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER Partilileriyle birlikte Yürüyüş Yolu üzerinde vatandaşlara lokma dağıtımı yapan Hürriyet bir süre sonra vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Hürriyet ile fotoğraf çekilebilmek için sıraya girdi. Hürriyet’in yanı sıra belediye meclis üyeleri de Alikahya, Üç Yol ve Yeşilova’da vatandaşlara lokma dağıtımında bulundu.  
Miraç Kandili sebebiyle Yürüyüş Yolu’nda lokma dağıtan Fatma Kaplan Hürriyet’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Miraç Kandili sebebiyle Yürüyüş Yolu’nda lokma dağıtan Fatma Kaplan Hürriyet’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 

İzmit Belediye Başkanlığı’nı kazanan Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit ilçe Başkanlığı dün akşam Yürüyüş Yolu, Mehmet Ali Paşa Üç Yol, Alikahya ve Yeşilova’da Miraç Kandili sebebiyle vatandaşlara lokma dağıttı.  Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu Hürriyet, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

KANDİLLERİNİ KUTLADI

İzmit Belediyesi’ni 15 sene sonra CHP’ye geri döndüren ve Leyla Atakan’dan sonra İzmit’in ikinci Belediye Başkanı olarak tarihe geçen Fatma Kaplan Hürriyet, dün akşam Yürüyüş Yolu’nda lokma vatandaşlara Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıttı. Hürriyet’e lokma dağıtım esnasında CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Karabulut, Belediye meclisi üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik etti.

FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Partilileriyle birlikte Yürüyüş Yolu üzerinde vatandaşlara lokma dağıtımı yapan Hürriyet bir süre sonra vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Hürriyet ile fotoğraf çekilebilmek için sıraya girdi. Hürriyet’in yanı sıra belediye meclis üyeleri de Alikahya, Üç Yol ve Yeşilova’da vatandaşlara lokma dağıtımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.