Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

LPG tankında 14 kilo esrar ele geçirildi

ASAYİŞ 30.10.2020 - 21:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1959+ kez okundu.
 

LPG tankında 14 kilo esrar ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan bir otomobilin LPG tankı içine zulalanmış halde 73 paket halinde 14 bin gtam takoz esrar ele geçirilirken 4 kişi ise göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan bir otomobilin LPG tankı içine zulalanmış halde 73 paket halinde 14 bin gtam takoz esrar ele geçirilirken 4 kişi ise göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında takibe alınan 2 otomobil, TEM otoyolunda durduruldu. Narkotik Köpeği Stark ile 31 plakalı araçta yapılan aramada LPG tankının içine zulalanmış vaziyette 73 paket halinde 14 bin 700 gram takoz esrar ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan bir otomobilin LPG tankı içine zulalanmış halde 73 paket halinde 14 bin gtam takoz esrar ele geçirilirken 4 kişi ise göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak arama yapılan bir otomobilin LPG tankı içine zulalanmış halde 73 paket halinde 14 bin gtam takoz esrar ele geçirilirken 4 kişi ise göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında takibe alınan 2 otomobil, TEM otoyolunda durduruldu. Narkotik Köpeği Stark ile 31 plakalı araçta yapılan aramada LPG tankının içine zulalanmış vaziyette 73 paket halinde 14 bin 700 gram takoz esrar ele geçirildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.