Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Mahalle iftarları’ büyük ilgi görüyor

SİYASET 26.05.2018 - 18:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1632+ kez okundu.
 

‘Mahalle iftarları’ büyük ilgi görüyor

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ’mahalle iftarları’ Yeniyalı ile devam etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki iftar programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ’mahalle iftarları’ Yeniyalı ile devam etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki iftar programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Yeniyalı Mahallesi ile devam etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 4 bin kişilik sofraların tamamının dolduğu programa; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve binlerce Körfezli katıldı. “HEP İÇ İÇE OLDUK” Birlikte açılan iftar programı sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ramazan berekettir, birliktir, beraberliktir. Yeniyalı Mahallemizin sakinleri ile aynı iftar sofrasında buluşmak gerçekten çok güzel. Göreve geldiğimiz günde bu yana sizlerle iç içe olduk, sizlerin öneri ve talepleriniz ile projelerimize yön verdik” ifadelerini kullandı. “GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇTİ” Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık konuşma gerçekleştirdi. Körfez’de güzel projelerin hayata geçtiğini belirten Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Burada içerisinde birlikte iftar açtığımız kültür merkezi, gerçekten bölge için ihtiyaçtı, çok da güzel oldu. Başkanımızı böyle bir projeyi kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi. “BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ” Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara milletin gereken cevabı 24 Haziranda vereceğine inandığını belirterek, “Birlikte yürümeye devam edeceğiz. Ülkemizi büyütmeye, milletimizi daha iyi bir seviyeye çıkartmaya, gençlerimize ve çocuklarımıza çok daha güçlü Türkiye oluşturmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Başkan Baran, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.  
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ’mahalle iftarları’ Yeniyalı ile devam etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki iftar programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ’mahalle iftarları’ Yeniyalı ile devam etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki iftar programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Yeniyalı Mahallesi ile devam etti.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 4 bin kişilik sofraların tamamının dolduğu programa; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve binlerce Körfezli katıldı.

“HEP İÇ İÇE OLDUK”

Birlikte açılan iftar programı sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ramazan berekettir, birliktir, beraberliktir. Yeniyalı Mahallemizin sakinleri ile aynı iftar sofrasında buluşmak gerçekten çok güzel. Göreve geldiğimiz günde bu yana sizlerle iç içe olduk, sizlerin öneri ve talepleriniz ile projelerimize yön verdik” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇTİ”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık konuşma gerçekleştirdi. Körfez’de güzel projelerin hayata geçtiğini belirten Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Burada içerisinde birlikte iftar açtığımız kültür merkezi, gerçekten bölge için ihtiyaçtı, çok da güzel oldu. Başkanımızı böyle bir projeyi kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara milletin gereken cevabı 24 Haziranda vereceğine inandığını belirterek, “Birlikte yürümeye devam edeceğiz. Ülkemizi büyütmeye, milletimizi daha iyi bir seviyeye çıkartmaya, gençlerimize ve çocuklarımıza çok daha güçlü Türkiye oluşturmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Başkan Baran, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.