Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Makedonya Dan Kocaeli Üniversitesine Eğitime Geldiler

SAĞLIK 21.12.2018 - 12:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2151+ kez okundu.
 

Makedonya Dan Kocaeli Üniversitesine Eğitime Geldiler

Eğitim programının ana konusu ise Ultrason rehberliğinde rejyonal anestezi uygulamaları. Anestezistler için oldukça güncel bir konu.

Eğitim programının ana konusu ise Ultrason rehberliğinde rejyonal anestezi uygulamaları. Anestezistler için oldukça güncel bir konu. Kocaeli Üniversitemizden Prof. Dr. Yavuz Gürkan aynı zamanda Rejyonal Anestezi Derneği’nin başkanlığını yürütüyor. Prof. Dr. Yavuz Gürkan pek çok hastanın aslında hiç genel anestezi almadan ameliyat olabileceğini söylüyor. Rejyonal anestezinin kronik ağrının önlenmesinde, cerrahiye stres baskılanması ve hiç aklımıza gelmeyen faydaları olduğunu söylüyor. Kocaeli Üniversitesi bu konuda hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen uzman hekim ve hocalarımızın sürekli eğitim aldıkları bir merkez haline geldiği bunu da şuan Kocaeli Üniversitesi n de bulunan MAKEDONYA’DAN  gelen Dr. Aleksandar Dımıtrovskı ve Dr.Marja Toleska eğitime katıldığını belirtiyor. Dr. Aleksandar Dımıtrovskı ve Dr. Marija Toleska eğitimi çok başarılı bulduklarını Kocaeli Üniversitesinde çok şey öğrendiklerini vurguluyorlar.  Rajyonel anestezi konusunda : Avrupa rejyonal anestezi derneği(ESRA) nın onayladığı Avrupa genelinde ki 13 merkezden biri Türkiyede ki tek eğitim merkezi olmanın gurunu yaşıyor aynı zaman da Kocaeli Üniversitesinde çalışan tüm anestezi hekimleri bu konuda çok yetkin.  
Eğitim programının ana konusu ise Ultrason rehberliğinde rejyonal anestezi uygulamaları. Anestezistler için oldukça güncel bir konu.

Eğitim programının ana konusu ise Ultrason rehberliğinde rejyonal anestezi uygulamaları. Anestezistler için oldukça güncel bir konu. Kocaeli Üniversitemizden Prof. Dr. Yavuz Gürkan aynı zamanda Rejyonal Anestezi Derneği’nin başkanlığını yürütüyor. Prof. Dr. Yavuz Gürkan pek çok hastanın aslında hiç genel anestezi almadan ameliyat olabileceğini söylüyor.

Rejyonal anestezinin kronik ağrının önlenmesinde, cerrahiye stres baskılanması ve hiç aklımıza gelmeyen faydaları olduğunu söylüyor. Kocaeli Üniversitesi bu konuda hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen uzman hekim ve hocalarımızın sürekli eğitim aldıkları bir merkez haline geldiği bunu da şuan Kocaeli Üniversitesi n de bulunan MAKEDONYA’DAN  gelen Dr. Aleksandar Dımıtrovskı ve Dr.Marja Toleska eğitime katıldığını belirtiyor. Dr. Aleksandar Dımıtrovskı ve Dr. Marija Toleska eğitimi çok başarılı bulduklarını Kocaeli Üniversitesinde çok şey öğrendiklerini vurguluyorlar.

 Rajyonel anestezi konusunda : Avrupa rejyonal anestezi derneği(ESRA) nın onayladığı Avrupa genelinde ki 13 merkezden biri Türkiyede ki tek eğitim merkezi olmanın gurunu yaşıyor aynı zaman da Kocaeli Üniversitesinde çalışan tüm anestezi hekimleri bu konuda çok yetkin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.