Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mazgallar temizlendi kırılanlar değiştirildi

GÜNDEM 25.09.2018 - 17:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1897+ kez okundu.
 

Mazgallar temizlendi kırılanlar değiştirildi

Körfez Belediyesi ekipleri, kış ayları ile birlikte mazgalların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler ilçe genelinde zarar görev ve kırılan mazgalları yeniliyor

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde zarar gören ve kırılan mazgallar için yenileme çalışması başlattı. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen alanlarda yapılan çalışmalar ile kırılan ve zarar gören mazgallar yeni mazgallar ile değiştirildi. Vatandaşlar bu duruma olumlu tepki gösterirken, yetkililere duyarlılıklarından ötürü teşekkür ettiler. ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ Yetkililer mazgal ve rögar kapakları konusunda vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından belirlenen alanlara anında müdahale edildiğini belirterek, "Özellikle akşam saatlerinde olumsuz bir durumun yaşanmaması için "mobil" ekiplerinin bu tür durumlarda anında müdahale gerçekleştiriyor" dediler. AYNI GÜN DÜZENLENDİ Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırılan mazgallar değiştirilirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki özel ekip de mazgalların temizlik işlemini sürdürüyor. Vatandaşlar, aynı gün içerisinde çözüm üretilmesi ve aksaklığın ortadan kaldırılmasından dolayı Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
Körfez Belediyesi ekipleri, kış ayları ile birlikte mazgalların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler ilçe genelinde zarar görev ve kırılan mazgalları yeniliyor

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde zarar gören ve kırılan mazgallar için yenileme çalışması başlattı. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen alanlarda yapılan çalışmalar ile kırılan ve zarar gören mazgallar yeni mazgallar ile değiştirildi. Vatandaşlar bu duruma olumlu tepki gösterirken, yetkililere duyarlılıklarından ötürü teşekkür ettiler.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Yetkililer mazgal ve rögar kapakları konusunda vatandaşlardan gelen ve ekipler tarafından belirlenen alanlara anında müdahale edildiğini belirterek, "Özellikle akşam saatlerinde olumsuz bir durumun yaşanmaması için "mobil" ekiplerinin bu tür durumlarda anında müdahale gerçekleştiriyor" dediler.

AYNI GÜN DÜZENLENDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırılan mazgallar değiştirilirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki özel ekip de mazgalların temizlik işlemini sürdürüyor. Vatandaşlar,

aynı gün içerisinde çözüm üretilmesi ve aksaklığın ortadan kaldırılmasından dolayı Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.