Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Meclis üyesi Çelik hayatını kaybetti!

Vefat 13.09.2020 - 21:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2780+ kez okundu.
 

Meclis üyesi Çelik hayatını kaybetti!

Derince Belediye Meclis üyesi Bahattin Çelik hayatını kaybetti.

Derince Belediye Meclis üyesi Bahattin Çelik hayatını kaybetti. Kocaeli genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan ve Derince Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Bahattin Çelik(49) geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Pandemi nedeniyle kronik rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenirken bir anda kalp krizi geçiren Çelik, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan  Çelik'in cenaze ile bilgileri henüz netleşmedi.
Derince Belediye Meclis üyesi Bahattin Çelik hayatını kaybetti.

Derince Belediye Meclis üyesi Bahattin Çelik hayatını kaybetti.

Kocaeli genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan ve Derince Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Bahattin Çelik(49) geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Pandemi nedeniyle kronik rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenirken bir anda kalp krizi geçiren Çelik, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan  Çelik'in cenaze ile bilgileri henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.