Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Meclis üyesi Kansoy hayatını kaybetti

Vefat 09.05.2019 - 14:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2815+ kez okundu.
 

Meclis üyesi Kansoy hayatını kaybetti

Körfez Belediyesi eski MHP Meclis Üyesi Orhan Kansoy (74) hayatını kaybetti.

Körfez Belediyesi eski MHP Meclis Üyesi Orhan Kansoy (74) hayatını kaybetti. Uzun zamandır kalp rahatsızlığı yaşayan ve iki defa da anjiyo olan Kansoy, İzmit'teki bir özel hastanede hayata tutunamayarak vefat etti. CENAZE YARIN MHP'den Meclis Üyesi olan ve geçen dönem istifa ederek bağımsız olarak mecliste vazife yapan Kansoy, 5 çocuk babasıdır. Aslen Bayburtlu olan Kansoy, Körfez Fatih Mahallesi'nde ikamet ediyordu. Kansoy'un cenazesi yarın Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Körfez Mezarlığ'nda toprağa verilecek.
Körfez Belediyesi eski MHP Meclis Üyesi Orhan Kansoy (74) hayatını kaybetti.

Körfez Belediyesi eski MHP Meclis Üyesi Orhan Kansoy (74) hayatını kaybetti. Uzun zamandır kalp rahatsızlığı yaşayan ve iki defa da anjiyo olan Kansoy, İzmit'teki bir özel hastanede hayata tutunamayarak vefat etti.

CENAZE YARIN

MHP'den Meclis Üyesi olan ve geçen dönem istifa ederek bağımsız olarak mecliste vazife yapan Kansoy, 5 çocuk babasıdır. Aslen Bayburtlu olan Kansoy, Körfez Fatih Mahallesi'nde ikamet ediyordu. Kansoy'un cenazesi yarın Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Körfez Mezarlığ'nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.