Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MEDAR Hastaneleri basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

SİYASET 18.01.2020 - 21:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2291+ kez okundu.
 

MEDAR Hastaneleri basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Özel Medar Hastanesi, Basın Onur Günü sebebiyle tüm basın mensuplarıyla kahvaltı organizayonunda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus,” iyi ki 15 yıldır süreci sizlerle yönetmişiz.”

Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr Metin Göklü ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın ortaklığında Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren MEDAR Hastaneleri 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bugün, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Beytül Kebap’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya MEDAR Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, başhekim ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Op. Dr. M. Veysel Besnili, Kurumsal İletişim Müdürü Gülden Dal Demirer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimi ile çok sayıda gazeteci katılım sağladı. “İYİ Kİ SİZLERLE YÖNETMİŞİZ” MEDAR’ın hizmetlerinin gösterildiği video sonrası açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, “16 Ocak’ın Kocaeli için de ayrı önemi var. Çünkü 97 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak günü Kocaeli’deki basın mensuplarıyla buluştuğu gün. İlkeli ve seviyeli basın mensuplarıyla beraber yol almanın çok önemi var. Biz 2005 yılından beri basınla beraber hangi doktoru alıyorsak, hangi kurumu kuruyorsak sizinle paylaştık. İyi günümüzde kötü günümüzde beraberdik. Hep, her şeyi sizinle paylaştık. MEDAR’ı da ilk sizinle paylaştık. İyi ki varsınız. İyi ki 15 yıldır süreci sizlerle yönetmişiz. Biz Kocaeli’den çıkan sağlık kurumu olarak ulusal ve uluslararası bu ismi yapabilir miyiz konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık turizminde bir yere geldik. Ulusal manada duyurabilmemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Neticelenmeden bir şey demek istemiyoruz” dedi. “ANNESİNE, BABASINA BAKTIĞI GİBİ” Şehir Hastanesi konusunda da konuşan Talus, “Şehir Hastanesi Kocaeli’de gerçekten geniş ve çok büyük bir hastane yapılıyor. Devlet, bu işi elinden geldiğince çok profesyonel ve güzel yapıyor. Siz işinizi iyi yapmıyorsanız, hekiminiz hastaya iyi bakmıyorsa herkesi etkiler. Herkes gelen hastaya annesine, babasına baktığı gibi bakması lazım” dedi. Yanık ünitesiyle ilgili bir şey açmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Talus, “Ben Başiskele ilçe başkanıyken benim hayalimdi meslek hastalıkları hastanesi. Biz onun onayını da almıştık. Sonra Sağlık Bakanlığı, meslek hastalıkları devlet hastanesi formatını kaldırdı. Sadece şehir hastanesi ya da eğitim kampüslerine koydu. Şehir hastanesine bir bölüm yapılabilir. Yanık ünitesi de şu anda Kocaeli’de Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde var. Yanık ünitelerini özelde pek kurdurtmuyorlar” ifadelerinde bulundu. 
Özel Medar Hastanesi, Basın Onur Günü sebebiyle tüm basın mensuplarıyla kahvaltı organizayonunda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus,” iyi ki 15 yıldır süreci sizlerle yönetmişiz.”

Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr Metin Göklü ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın ortaklığında Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren MEDAR Hastaneleri 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bugün, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Beytül Kebap’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya MEDAR Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, başhekim ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Op. Dr. M. Veysel Besnili, Kurumsal İletişim Müdürü Gülden Dal Demirer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimi ile çok sayıda gazeteci katılım sağladı.

İYİ Kİ SİZLERLE YÖNETMİŞİZ”

MEDAR’ın hizmetlerinin gösterildiği video sonrası açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, “16 Ocak’ın Kocaeli için de ayrı önemi var. Çünkü 97 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak günü Kocaeli’deki basın mensuplarıyla buluştuğu gün. İlkeli ve seviyeli basın mensuplarıyla beraber yol almanın çok önemi var. Biz 2005 yılından beri basınla beraber hangi doktoru alıyorsak, hangi kurumu kuruyorsak sizinle paylaştık. İyi günümüzde kötü günümüzde beraberdik. Hep, her şeyi sizinle paylaştık. MEDAR’ı da ilk sizinle paylaştık. İyi ki varsınız. İyi ki 15 yıldır süreci sizlerle yönetmişiz. Biz Kocaeli’den çıkan sağlık kurumu olarak ulusal ve uluslararası bu ismi yapabilir miyiz konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık turizminde bir yere geldik. Ulusal manada duyurabilmemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Neticelenmeden bir şey demek istemiyoruz” dedi.

ANNESİNE, BABASINA BAKTIĞI GİBİ”

Şehir Hastanesi konusunda da konuşan Talus, “Şehir Hastanesi Kocaeli’de gerçekten geniş ve çok büyük bir hastane yapılıyor. Devlet, bu işi elinden geldiğince çok profesyonel ve güzel yapıyor. Siz işinizi iyi yapmıyorsanız, hekiminiz hastaya iyi bakmıyorsa herkesi etkiler. Herkes gelen hastaya annesine, babasına baktığı gibi bakması lazım” dedi. Yanık ünitesiyle ilgili bir şey açmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Talus, “Ben Başiskele ilçe başkanıyken benim hayalimdi meslek hastalıkları hastanesi. Biz onun onayını da almıştık. Sonra Sağlık Bakanlığı, meslek hastalıkları devlet hastanesi formatını kaldırdı. Sadece şehir hastanesi ya da eğitim kampüslerine koydu. Şehir hastanesine bir bölüm yapılabilir. Yanık ünitesi de şu anda Kocaeli’de Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde var. Yanık ünitelerini özelde pek kurdurtmuyorlar” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.