Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Ali Paşa'daki tehlike oluşturan trafo yıkıldı

GÜNDEM 17.10.2020 - 00:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2647+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Paşa'daki tehlike oluşturan trafo yıkıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğu Kışla Sahası üzerinde yer alan ve tramvayın geçiş kenarında yer alan TR 307 numaralı trafonun yıkımını gerçekleştirdi

İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğu Kışla Sahası üzerinde yer alan ve tramvayın geçiş kenarında yer alan TR 307 numaralı trafo Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yıkıldı. Tramvayın geçişi sırasında araçlar ve yayalar için tehlike oluşturulan trafonun yıkılması bölge halkının memnuniyetini kazandı.  ARAÇLAR VE YAYALAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURUYORDU İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğukışla sahası üzerinde yer alan ve tramvay durağı ile güzergahına çok yakın olan trafonun park ve tramvay durak girişinde yayalar için tehlike oluşturmasından dolayı kaldırılmasına karar verildi. Kararın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü, TR 307 numaralı trafonun yıkımı için çalışma başlattı.  ESKİ TRAFO BAŞKA YERE TAŞINDI Yıkım çalışması öncesi Mehmet Ali Paşa Mahallesine elektrik sağlamak için kullanılan 1600 KVA gücündeki trafo tesisi için güvenli bir yer tahsis edilip yeni trafo binası yapıldı. Eski trafo merkezi boşaltılarak yıkıma hazır hale getirildi.  GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINARAK Gerekli güvenlik önlemleri alınarak trafonun yıkımı gerçekleştirildi. Çevreye zarar verilmemesi için yıkım sırasında su tankıyla enkaz ıslatıldı. Yıkım sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay da hazır bulundu. Yıkım vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğu Kışla Sahası üzerinde yer alan ve tramvayın geçiş kenarında yer alan TR 307 numaralı trafonun yıkımını gerçekleştirdi

İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğu Kışla Sahası üzerinde yer alan ve tramvayın geçiş kenarında yer alan TR 307 numaralı trafo Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yıkıldı. Tramvayın geçişi sırasında araçlar ve yayalar için tehlike oluşturulan trafonun yıkılması bölge halkının memnuniyetini kazandı.

 ARAÇLAR VE YAYALAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURUYORDU

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Doğukışla sahası üzerinde yer alan ve tramvay durağı ile güzergahına çok yakın olan trafonun park ve tramvay durak girişinde yayalar için tehlike oluşturmasından dolayı kaldırılmasına karar verildi. Kararın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü, TR 307 numaralı trafonun yıkımı için çalışma başlattı.

 ESKİ TRAFO BAŞKA YERE TAŞINDI

Yıkım çalışması öncesi Mehmet Ali Paşa Mahallesine elektrik sağlamak için kullanılan 1600 KVA gücündeki trafo tesisi için güvenli bir yer tahsis edilip yeni trafo binası yapıldı. Eski trafo merkezi boşaltılarak yıkıma hazır hale getirildi.

 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINARAK

Gerekli güvenlik önlemleri alınarak trafonun yıkımı gerçekleştirildi. Çevreye zarar verilmemesi için yıkım sırasında su tankıyla enkaz ıslatıldı. Yıkım sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay da hazır bulundu. Yıkım vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.