Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Ali Sarı 2. kez hakim karşısında

ASAYİŞ 14.02.2019 - 15:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2192+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Sarı 2. kez hakim karşısında

Özsar'ın sahibi Mehmet Ali Sarı bugün 2. kez hakim karşısına çıktı. Sarı'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.

27 Aralık günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alınarak Kocaeli’ye getirilen Mehmet Ali Sarı’nın yargılanmasına devam edildi. FETÖ’den yargılanan Mehmet Ali Sarı’nın ikinci duruşması  Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada Sarı’nın avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu hazır bulunurken, yakınları da salondaki yerini aldı. Mehmet Ali Sarı’nın kaçma şüphesi olmadığını belirten Nazmi Küçükosmanoğlu, “Müvekkilim kendi isteğiyle gelip pişman olduğunu beyan etmiştir. Bu açıdan diğer sanıklardan farklı bir yanı vardır. Diğer sanıklar polis yakalayınca etkin pişmanlıktan yararlanmak istiyor. Ancak müvekkilim henüz yakalanmadan kendi isteğiyle gelmiş ve bildiklerini devletle paylaşmıştır” dedi. Tutukluluk halinin devamına karar verildi Savunmasına devam eden Küçükosmanoğlu, “Müvekkilim samimi bir şekilde polise yardım etmiştir. Emniyetteki ifadesinde polisin bile hatırlamadığı isimleri hatırlatmış ve bildirmiştir. Bu isimleri şuan burada zikretmek istemiyorum. Ancak dosyada mevcuttur. Bu bağlam 211. Maddenin hükümlerinden faydalanmak istiyoruz” dedi. Mehmet Ali Sarı hakkında mütalaa veren savcı mevcut delil durumunu istedi. Mahkeme başkanı ise bu kararı yerinde buldu ve Mehmet Ali Sarı’nın 2012 ile 2016 yıllarındaki Bank Asya hesaplarının detaylı dökümü için bankanın genel müdürlüğüne yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Özsar'ın sahibi Mehmet Ali Sarı bugün 2. kez hakim karşısına çıktı. Sarı'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.

27 Aralık günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alınarak Kocaeli’ye getirilen Mehmet Ali Sarı’nın yargılanmasına devam edildi. FETÖ’den yargılanan Mehmet Ali Sarı’nın ikinci duruşması  Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada Sarı’nın avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu hazır bulunurken, yakınları da salondaki yerini aldı. Mehmet Ali Sarı’nın kaçma şüphesi olmadığını belirten Nazmi Küçükosmanoğlu, “Müvekkilim kendi isteğiyle gelip pişman olduğunu beyan etmiştir. Bu açıdan diğer sanıklardan farklı bir yanı vardır. Diğer sanıklar polis yakalayınca etkin pişmanlıktan yararlanmak istiyor. Ancak müvekkilim henüz yakalanmadan kendi isteğiyle gelmiş ve bildiklerini devletle paylaşmıştır” dedi.

Tutukluluk halinin devamına karar verildi

Savunmasına devam eden Küçükosmanoğlu, “Müvekkilim samimi bir şekilde polise yardım etmiştir. Emniyetteki ifadesinde polisin bile hatırlamadığı isimleri hatırlatmış ve bildirmiştir. Bu isimleri şuan burada zikretmek istemiyorum. Ancak dosyada mevcuttur. Bu bağlam 211. Maddenin hükümlerinden faydalanmak istiyoruz” dedi. Mehmet Ali Sarı hakkında mütalaa veren savcı mevcut delil durumunu istedi. Mahkeme başkanı ise bu kararı yerinde buldu ve Mehmet Ali Sarı’nın 2012 ile 2016 yıllarındaki Bank Asya hesaplarının detaylı dökümü için bankanın genel müdürlüğüne yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.