Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Ali Varol,güven tazeledi

GÜNDEM 03.02.2019 - 21:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2943+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Varol,güven tazeledi

Körfez İlçesi Gümüşhane İli Harmancık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu dernek lokalinde yapıldı.

Körfez İlçesi Gümüşhane İli Harmancık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu  dernek lokalinde yapıldı. Yapılan seçim neticesinde Mehmet Ali Varol ve ekibi genel kurula katılan tüm üyelerin oyunu alarak 2. kez yönetime seçildi. Başkan Mehmet Ali Varol yaptığı teşekkür konuşmasında yeni yönetim olarak vatandaşlar arasında hiçbir ayırım gözetmeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olmaya devam edeceklerini belirten başkan Mehmet Ali Varol tüm Gümüşhaneli hemşehrilerine selam ve saygılarını iletirken tüm herkesi Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesinde bulunan Harmancık Köyü Derneğine çay ve kahve ikram etmeye davet etti.  
Körfez İlçesi Gümüşhane İli Harmancık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu dernek lokalinde yapıldı.

Körfez İlçesi Gümüşhane İli Harmancık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu  dernek lokalinde yapıldı. Yapılan seçim neticesinde Mehmet Ali Varol ve ekibi genel kurula katılan tüm üyelerin oyunu alarak 2. kez yönetime seçildi.

Başkan Mehmet Ali Varol yaptığı teşekkür konuşmasında yeni yönetim olarak vatandaşlar arasında hiçbir ayırım gözetmeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli diyalog halinde olmaya devam edeceklerini belirten başkan Mehmet Ali Varol tüm Gümüşhaneli hemşehrilerine selam ve saygılarını iletirken tüm herkesi Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesinde bulunan Harmancık Köyü Derneğine çay ve kahve ikram etmeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.