Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Salih Tetik AK Parti'den istifa etti

SİYASET 09.09.2020 - 23:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3642+ kez okundu.
 

Mehmet Salih Tetik AK Parti'den istifa etti

Derince ilçesinde geniş kesim tarafından tanınan iş insanı önceki dönem Derince AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Mehmet Salih Tetik , AK Parti Derince ilçe teşkilatından ve üyelikten istifa ettiğini açıkladı.

Derince ilçesinde geniş kesim tarafından tanınan iş insanı önceki dönem Derince AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Mehmet Salih Tetik , AK Parti Derince ilçe teşkilatından ve üyelikten istifa ettiği açıkladı.   Derince AK Parti’nin önemli isimlerinden olan Derince AK Parti eski ilçe yönetim kurulu üyesi iş insanı Mehmet Salih AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.  Tetik yaptığı açıklamada şöyle dedi. Partim için çok çalıştım İstifa nedeni açıklayan Tetik ; Ben Körfez’de siyasete dönemin Körfez Belediye Başkanı Muzaffer Baştopçu döneminde başladım. O dönemler siyaset yapmak daha zordu. 2003 Yılında kurulan ve kurucusu olan sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Duyduğum büyük hayranlık ve sevgisi üzerimde çok büyük etkisini üzerimde hissedince AK Parti’ye katıldım. 2006 yılından beri aile şirketi olan “Tetik İnşaat” firması olarak Derince ilçemizde “Tetik İnşaat” isimli aile şirketinin başında olarak faaliyetlerimize devam ederek ailemizin nafakasını kazanmaya çalıştık. Ticaretle uğraştığımız için ülkemizi bazen zora sokan ekonomi ile mücadelemiz devam etse de zor süreçlerden geçtik. Asla kimseye gidip ne bir ihale aldık nede iş istedik. Hep ayaklarımızın üstünde dik durmayı bildik. Mahalle temsilcisi oldum 2009 yılında Derince AK Parti ilçe teşkilatımız bana Derince Mahalle temsilciliğini verdi. Görev verildiği andan itibaren AK Parti’yi en iyi şekilde temsil ederek bana verilen tüm görevleri layıkıyla elimden geldiği kadarıyla gecesiyle gündüzüyle başarılı bir şekilde yaptığıma inanıyorum. Bu çalışmamın meyvesi olarak 2014 yılında yapılan AK Parti Derince olağan genel kurulunda AK Parti Derince ilçe yönetim kurulu üyesi olarak seçildim. Yönetim kurulu bir üyesi olarak üzerime düşen tüm görevlerimi layıkıyla yerine getirdim. Çünkü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için tüm zamanımı parti teşkilatıma ayırıyordum. 2014 yerel seçimlerde girmediğimiz ev, sıkılmadık el bırakmadık. Derince Belediyesi’ni AK Parti adayını kazandırdık. Parti teşkilatına maddi ve manevi olarak desteğimi her zaman verdim. Geldiğimiz süreçte bakı yorumda bizim siyasette bir yere gelmemiz bir işimizin çözülmesi bile olmuyor Çünkü bizim değerimizin parti teşkilatında bir anlamı olmayınca da bunca yıl AK Parti de içinde yaptığım  görevlerim den  artık bir kıymet görmediğimi anladığımdan Ak Parti üyeliğimden istifa ediyorum.  
Derince ilçesinde geniş kesim tarafından tanınan iş insanı önceki dönem Derince AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Mehmet Salih Tetik , AK Parti Derince ilçe teşkilatından ve üyelikten istifa ettiğini açıkladı.

Derince ilçesinde geniş kesim tarafından tanınan iş insanı önceki dönem Derince AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Mehmet Salih Tetik , AK Parti Derince ilçe teşkilatından ve üyelikten istifa ettiği açıkladı.

 

Derince AK Parti’nin önemli isimlerinden olan Derince AK Parti eski ilçe yönetim kurulu üyesi iş insanı Mehmet Salih AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

 Tetik yaptığı açıklamada şöyle dedi.

Partim için çok çalıştım

İstifa nedeni açıklayan Tetik ; Ben Körfez’de siyasete dönemin Körfez Belediye Başkanı Muzaffer Baştopçu döneminde başladım. O dönemler siyaset yapmak daha zordu. 2003 Yılında kurulan ve kurucusu olan sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Duyduğum büyük hayranlık ve sevgisi üzerimde çok büyük etkisini üzerimde hissedince AK Parti’ye katıldım.

2006 yılından beri aile şirketi olan “Tetik İnşaat” firması olarak Derince ilçemizde “Tetik İnşaat” isimli aile şirketinin başında olarak faaliyetlerimize devam ederek ailemizin nafakasını kazanmaya çalıştık. Ticaretle uğraştığımız için ülkemizi bazen zora sokan ekonomi ile mücadelemiz devam etse de zor süreçlerden geçtik. Asla kimseye gidip ne bir ihale aldık nede iş istedik. Hep ayaklarımızın üstünde dik durmayı bildik.

Mahalle temsilcisi oldum

2009 yılında Derince AK Parti ilçe teşkilatımız bana Derince Mahalle temsilciliğini verdi. Görev verildiği andan itibaren AK Parti’yi en iyi şekilde temsil ederek bana verilen tüm görevleri layıkıyla elimden geldiği kadarıyla gecesiyle gündüzüyle başarılı bir şekilde yaptığıma inanıyorum. Bu çalışmamın meyvesi olarak 2014 yılında yapılan AK Parti Derince olağan genel kurulunda AK Parti Derince ilçe yönetim kurulu üyesi olarak seçildim. Yönetim kurulu bir üyesi olarak üzerime düşen tüm görevlerimi layıkıyla yerine getirdim. Çünkü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için tüm zamanımı parti teşkilatıma ayırıyordum. 2014 yerel seçimlerde girmediğimiz ev, sıkılmadık el bırakmadık. Derince Belediyesi’ni AK Parti adayını kazandırdık. Parti teşkilatına maddi ve manevi olarak desteğimi her zaman verdim.

Geldiğimiz süreçte bakı yorumda bizim siyasette bir yere gelmemiz bir işimizin çözülmesi bile olmuyor Çünkü bizim değerimizin parti teşkilatında bir anlamı olmayınca da bunca yıl AK Parti de içinde yaptığım  görevlerim den  artık bir kıymet görmediğimi anladığımdan Ak Parti üyeliğimden istifa ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.