Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP, AKP’den Körfez’i mi istedi?

SİYASET 17.12.2018 - 17:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2497+ kez okundu.
 

MHP, AKP’den Körfez’i mi istedi?

Seçim kulislerinde MHP’nin ittifak çerçevesinde en güçlü olduğu ilçe olan Körfez’i, talep ettiği ve AKP’nin Körfez’de aday çıkartmamasını istediği öne sürülüyor.

AKP ile MHP’nin, 30 büyükşehir üzerinden yaptığı yerel seçim ittifakında, iller ve ilçeler üzerinden ince hesaplar sürüyor. MHP’nin Cumhur İttifakı adı altında 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkartmayacağı ve AKP’ye destek vereceği iddia ediliyor. Öte yandan MHP Büyükşehir’e karşılık AKP’den Körfez için destek talep ettiği kulislerde konuşulanlar arasında. MHP OLARAK SEÇİME HAZIRIZ İddialar üzerine konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP ile AKP arasında öyle bir diyalog yaşanmadı. Ancak ittifak olursa tabi bu gibi durumlar da bekleniyor. Önümüzdeki dönemde görüşmeler olacak. Bizler raporlarımızı verdik. Her şekilde genel merkez ne derse onun yapacağız. Bizler MHP olarak seçim hazırlığımızı yaptık” dedi. BÖYLE BİR TALEBİMİZ YOK Konu ile ilgili konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, “Benim böyle bir bilgim yok. Biz MHP olarak kendimize güvenerek sahaya çıktık. Bu durumu MHP genel merkezi bilir. Ancak benim şahsi olarak böyle bir talebim hiç yok. MHP olarak burada güçlüyüz. Kendimize güvenip aday çıkarttık. 3 aydır zaten kapı kapı çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Seçim kulislerinde MHP’nin ittifak çerçevesinde en güçlü olduğu ilçe olan Körfez’i, talep ettiği ve AKP’nin Körfez’de aday çıkartmamasını istediği öne sürülüyor.

AKP ile MHP’nin, 30 büyükşehir üzerinden yaptığı yerel seçim ittifakında, iller ve ilçeler üzerinden ince hesaplar sürüyor. MHP’nin Cumhur İttifakı adı altında 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkartmayacağı ve AKP’ye destek vereceği iddia ediliyor. Öte yandan MHP Büyükşehir’e karşılık AKP’den Körfez için destek talep ettiği kulislerde konuşulanlar arasında.

MHP OLARAK SEÇİME HAZIRIZ

İddialar üzerine konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP ile AKP arasında öyle bir diyalog yaşanmadı. Ancak ittifak olursa tabi bu gibi durumlar da bekleniyor. Önümüzdeki dönemde görüşmeler olacak. Bizler raporlarımızı verdik. Her şekilde genel merkez ne derse onun yapacağız. Bizler MHP olarak seçim hazırlığımızı yaptık” dedi.

BÖYLE BİR TALEBİMİZ YOK

Konu ile ilgili konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, “Benim böyle bir bilgim yok. Biz MHP olarak kendimize güvenerek sahaya çıktık. Bu durumu MHP genel merkezi bilir. Ancak benim şahsi olarak böyle bir talebim hiç yok. MHP olarak burada güçlüyüz. Kendimize güvenip aday çıkarttık. 3 aydır zaten kapı kapı çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.