Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP Kocaeli’de İl Sekreteri Değişti!

SİYASET 07.01.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2721+ kez okundu.
 

MHP Kocaeli’de İl Sekreteri Değişti!

MHP Kocaeli’de kaset skandalının ardından İl sekreteri İzzet Erdem’in yerine il yöneticisi Hamza Güloğlu getirildi.

MHP Kocaeli’de kaset skandalının ardından İl sekreteri İzzet Erdem’in yerine il yöneticisi Hamza Güloğlu getirildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı, geçtiğimiz ay İl Sekreteri İzzet Erdem ile Bahadır Bostancı arasında geçen, gizlice çekilen video çekimi sonrasında yoğun bir ay geçirmiş, açıklamalar peş peşe yapılırken genel merkezden gönderilen iki isim yaptığı istişarelerin ardından raporu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sunmuştu. Devlet Bahçeli’nin ‘Yola devam etsinler’ kararı aldığı öğrenilirken dün MHP il teşkilatı olağan toplantısında İzzet Erdem’in durumunu da konuştu. İzzet Erdem hakkında çıkan kararda olayın yargı sürecinde olduğu, il yönetim kurulu üyeliği devam ettiği belirtilirken, İl Sekreterliği görevine Hamza Güloğlu getirildi. Bir diğer yandan toplantıda İl Başkan Yardımcısı Doğan Bekiroğlu’nun istifası da kabul edildi.
MHP Kocaeli’de kaset skandalının ardından İl sekreteri İzzet Erdem’in yerine il yöneticisi Hamza Güloğlu getirildi.

MHP Kocaeli’de kaset skandalının ardından İl sekreteri İzzet Erdem’in yerine il yöneticisi Hamza Güloğlu getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı, geçtiğimiz ay İl Sekreteri İzzet Erdem ile Bahadır Bostancı arasında geçen, gizlice çekilen video çekimi sonrasında yoğun bir ay geçirmiş, açıklamalar peş peşe yapılırken genel merkezden gönderilen iki isim yaptığı istişarelerin ardından raporu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sunmuştu. Devlet Bahçeli’nin ‘Yola devam etsinler’ kararı aldığı öğrenilirken dün MHP il teşkilatı olağan toplantısında İzzet Erdem’in durumunu da konuştu.

İzzet Erdem hakkında çıkan kararda olayın yargı sürecinde olduğu, il yönetim kurulu üyeliği devam ettiği belirtilirken, İl Sekreterliği görevine Hamza Güloğlu getirildi. Bir diğer yandan toplantıda İl Başkan Yardımcısı Doğan Bekiroğlu’nun istifası da kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.