Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP’li Vekil Adayı Çakıroğlu, Ülkü Ocaklarında Konferans Verdi

SİYASET 15.08.2018 - 12:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1795+ kez okundu.
 

MHP’li Vekil Adayı Çakıroğlu, Ülkü Ocaklarında Konferans Verdi

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Kocaeli Ülkü Ocaklarının ilimizde önemli faaliyetler yaptığını söyledi

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Kocaeli Ülkü Ocaklarının ilimizde önemli faaliyetler yaptığını söyledi. Çakıroğlu, “Ülkü Ocakları, bünyesinden birçok aydın kişilik çıkarmayı başarmıştır” dedi. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu konferans verdi. Aytepe Diriliş Kamp alanında gerçekleştirilen Yaz Eğitim Kampında Milletvekili Adayı Çakıroğlu, Türkçülüğün Tarihi ve Ülkü Ocakları’nın önemini anlattı. Çakıroğlu, “Türk milleti engin kültür birikimi ve geçmişi sayesinde kutlanması doğal olan bu bayram Türkler için önemli bir bayram niteliğine sahiptir. Çünkü Türkler sadece resmi devlet olarak 2000 yıldır tarih sahnesinde yer almaktadır” dedi. ÜLKÜ OCAKLARI AYDIN KİŞİLER YETİŞTİRMİŞTİR “1977’den sonra Başbuğ Alparslan Türkeş’in öncülüğünde gençlerin zararlı ideolojilere karşı daha eğitimli olması amacıyla eğitimciler yetiştirilerek Anadolu’ya gönderilmiştir. O dönemde gençliğin fikir babalığını yapan Galip Erdem, Seyyid Ahmet Arvasi, Dündar Taşer, Erol Güngör gibi daha birçok aydın şahıslar Ülkücülüğü tam anlamıyla özümsemelerini sağlamışlardır. Başbuğ’un tabiri ile tıbbiye laboratuarları ile ilahiyat fakültelerinin koridorlarını birleştiren yani ilim ile imanı esas alan Ülkü Ocakları, bünyesinden birçok aydın kişilik çıkarmayı başarmıştır.”
Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Kocaeli Ülkü Ocaklarının ilimizde önemli faaliyetler yaptığını söyledi

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Kocaeli Ülkü Ocaklarının ilimizde önemli faaliyetler yaptığını söyledi. Çakıroğlu, “Ülkü Ocakları, bünyesinden birçok aydın kişilik çıkarmayı başarmıştır” dedi.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adına düzenlenen Yaz Eğitim Kampında MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu konferans verdi. Aytepe Diriliş Kamp alanında gerçekleştirilen Yaz Eğitim Kampında Milletvekili Adayı Çakıroğlu, Türkçülüğün Tarihi ve Ülkü Ocakları’nın önemini anlattı. Çakıroğlu, “Türk milleti engin kültür birikimi ve geçmişi sayesinde kutlanması doğal olan bu bayram Türkler için önemli bir bayram niteliğine sahiptir. Çünkü Türkler sadece resmi devlet olarak 2000 yıldır tarih sahnesinde yer almaktadır” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI AYDIN KİŞİLER YETİŞTİRMİŞTİR

“1977’den sonra Başbuğ Alparslan Türkeş’in öncülüğünde gençlerin zararlı ideolojilere karşı daha eğitimli olması amacıyla eğitimciler yetiştirilerek Anadolu’ya gönderilmiştir. O dönemde gençliğin fikir babalığını yapan Galip Erdem, Seyyid Ahmet Arvasi, Dündar Taşer, Erol Güngör gibi daha birçok aydın şahıslar Ülkücülüğü tam anlamıyla özümsemelerini sağlamışlardır. Başbuğ’un tabiri ile tıbbiye laboratuarları ile ilahiyat fakültelerinin koridorlarını birleştiren yani ilim ile imanı esas alan Ülkü Ocakları, bünyesinden birçok aydın kişilik çıkarmayı başarmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.