Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Millet İttifakı Eczacılar’ı ziyaret etti

SİYASET 07.02.2019 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2397+ kez okundu.
 

Millet İttifakı Eczacılar’ı ziyaret etti

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Kaman, İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret etti.

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Kaman, İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret etti. Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ve CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Toplantıda İYİ Parti ve CHP yöneticileri de hazır bulundu. ECZACILARIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Toplantıda ilk olarak konuşan Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilal Arpacı meslektaşlarının yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, “İlaç bulmakta sıkıntı çekiyoruz. Hastalarımıza ilaç verirken fiyat farklarını da anlatmak zorunda kalıyoruz. Eczanelerimizin herkese ulaşabilir olmasını önemsiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ulaşması için meslektaşlarımız kendi çabalarıyla uğraşıyor. Bu vatandaşlarımızın daha rahat eczanelere ulaşabilmesi için de çalışmanızı istiyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet, sivil toplum örgütlerinin siyaset üstü olduğunu dile getirerek gerçekleştirdikleri ziyaretlerin nezaket ziyareti olduğunu ve karşılıklı fikir alış verişinin İzmit’e değer katacağını söyledi.  HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN TAVİZ VERMEDEN ÇALIŞACAĞIZ Ziyarette konuşan CHP İzmit Belediye Başkanı adayı Hürriyet, “Tüm sivil toplum örgütlerimiz siyaset üstüdür. Sizlerin fikirlerini almak bizim için önemli. Fikir alışverişiyle çözüm önerilerimizi oluşturuyoruz. İşi ehline vererek ehline sorarak yolumuza devam ediyoruz. Siyasetin ötesinde nezaket ziyaretlerini sürdüreceğiz” dedi. Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ise, “Kendim doktor olmam ve eşimin de eczanesi olması hasebiyle işin iki tarafını da biliyorum. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil. Eczacılar birliği ile çalışmalarımız olacak. Halkımızın sağlığını korumak adına hiçbir şeyden taviz vermeden çalışacağız. Sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağım” açıklamasında bulundu.
Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Kaman, İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret etti.

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Kaman, İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret etti.

Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ve CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Toplantıda İYİ Parti ve CHP yöneticileri de hazır bulundu.

ECZACILARIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Toplantıda ilk olarak konuşan Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilal Arpacı meslektaşlarının yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, “İlaç bulmakta sıkıntı çekiyoruz. Hastalarımıza ilaç verirken fiyat farklarını da anlatmak zorunda kalıyoruz. Eczanelerimizin herkese ulaşabilir olmasını önemsiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ulaşması için meslektaşlarımız kendi çabalarıyla uğraşıyor. Bu vatandaşlarımızın daha rahat eczanelere ulaşabilmesi için de çalışmanızı istiyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet, sivil toplum örgütlerinin siyaset üstü olduğunu dile getirerek gerçekleştirdikleri ziyaretlerin nezaket ziyareti olduğunu ve karşılıklı fikir alış verişinin İzmit’e değer katacağını söyledi.

 HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN TAVİZ VERMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP İzmit Belediye Başkanı adayı Hürriyet, “Tüm sivil toplum örgütlerimiz siyaset üstüdür. Sizlerin fikirlerini almak bizim için önemli. Fikir alışverişiyle çözüm önerilerimizi oluşturuyoruz. İşi ehline vererek ehline sorarak yolumuza devam ediyoruz. Siyasetin ötesinde nezaket ziyaretlerini sürdüreceğiz” dedi. Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman ise, “Kendim doktor olmam ve eşimin de eczanesi olması hasebiyle işin iki tarafını da biliyorum. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil. Eczacılar birliği ile çalışmalarımız olacak. Halkımızın sağlığını korumak adına hiçbir şeyden taviz vermeden çalışacağız. Sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağım” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.