Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mimarlarda FÜsun Yılmaz Deniz güven tazeledi

GÜNDEM 19.01.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2069+ kez okundu.
 

Mimarlarda FÜsun Yılmaz Deniz güven tazeledi

Kocaeli Mimarlar Odası 10.Olağan Genel Kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Füsun Yılmaz Deniz Başkan seçilerek güven tazeledi..

Kocaeli Mimarlar Odası 10. Olağan genel kurulunda yeniden aday olan mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz başkan seçilerek güven tazeledi. TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin genel kurulunun ilk basamağı Cumartesi günü odaya ait olan taş binada yapıldı. Genel kurulda 10. Dönem için mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz ve yönetim aday oldu. Tek listeli genel kurulun seçimi ise Pazar günü taş binada yapıldı. Sabah saat 09:00 itibariyle başlayan seçimde Gebze ve Sakarya şubeleri dahil olmak üzere bin 246 üye oy kullandı. Kongre sonucunda mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz yeniden başkan seçilirken ayrıca 7 yönetim kurulu üyesi 5 denetim kurulu üyesi 5 kişilik soruşturma ve uzlaştırma kurulu ve 19 üst kurul delegesi de seçildi. FÜSUN YILMAZ DENİZ’İN YÖNETİMİFüsun Yılmaz Deniz, Alper Dülger, Oya Kaya, Bora Altınışık, Vildan Ceco, Fatih Keskin. YEDEK YÖNETİM KURULUGülşah Toprak Poyraz, Neslihan Karabulut, Özge Ulusoy Ulugün, Rojbin Salhan Fidan, Ahmet Toprak, Mehmet Faruk Malçok, Ömer Balta.
Kocaeli Mimarlar Odası 10.Olağan Genel Kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Füsun Yılmaz Deniz Başkan seçilerek güven tazeledi..

Kocaeli Mimarlar Odası 10. Olağan genel kurulunda yeniden aday olan mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz başkan seçilerek güven tazeledi. TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin genel kurulunun ilk basamağı Cumartesi günü odaya ait olan taş binada yapıldı. Genel kurulda 10. Dönem için mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz ve yönetim aday oldu. Tek listeli genel kurulun seçimi ise Pazar günü taş binada yapıldı. Sabah saat 09:00 itibariyle başlayan seçimde Gebze ve Sakarya şubeleri dahil olmak üzere bin 246 üye oy kullandı. Kongre sonucunda mevcut Başkan Füsun Yılmaz Deniz yeniden başkan seçilirken ayrıca 7 yönetim kurulu üyesi 5 denetim kurulu üyesi 5 kişilik soruşturma ve uzlaştırma kurulu ve 19 üst kurul delegesi de seçildi.

FÜSUN YILMAZ DENİZ’İN YÖNETİMİFüsun Yılmaz Deniz, Alper Dülger, Oya Kaya, Bora Altınışık, Vildan Ceco, Fatih Keskin.

YEDEK YÖNETİM KURULUGülşah Toprak Poyraz, Neslihan Karabulut, Özge Ulusoy Ulugün, Rojbin Salhan Fidan, Ahmet Toprak, Mehmet Faruk Malçok, Ömer Balta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.