Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muavin, yan koltuğundaki genç kıza bakarak mastürbasyon yaptı

ASAYİŞ 22.10.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2602+ kez okundu.
 

Muavin, yan koltuğundaki genç kıza bakarak mastürbasyon yaptı

Bir turizm firmasına ait otobüste syahat eden 17 yaşındaki genç kız, yan koltukta kendisini izleyerek mastürbasyon yapan muavinin o anlarını telefon ile kayıt altına aldı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan ünlü bir turizm firması yine bir skandala imza attı. Otobüsün muavini, yan koltuğunda oturan 17 yaşındaki genç kıza aldırış etmeden mastürbasyon yaptı. Genç kızın telefonu ile video kaydına aldığı o anlarda, muavinin hiç rahatsız olmadan genç kıza bakmaya devam etmesi ise izleyenleri çileden çıkardı. GENÇ KIZA BAKARAK DEVAM ETTİ Video sosyal medyada paylaşıldıktan kısa süre sonra büyük tepki topladı. Kullanıcılar firmaya veryansın ederken Twitter'da firmanın ismi gündem oldu. 17 yaşındaki genç kızın yan koltuğuna oturup onu izleyerek mastürbasyon yapan muavinle ilgili firmadan ise henüz bir açıklama gelmedi. İLK SKANDAL DEĞİL Aynı firma geçtiğimiz yıllarda da cinsel istismar skandallarıyla gündeme gelmişti. 2016 yılında Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi bir genç kız, uyuduğu esnada yanındaki firma çalışanının cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Yaşanan olayın ardından binlerce vatandaşın tepkisi üzerine firma yetkilileri tarafından özür mesajı yayımlanmıştı. 2017 yılında ise aynı firmada çalışan bir şoförün cinsel istismar görüntüleri sosyal medyada gündeme gelmişti. Bu olayın ardından ise firma yetkilileri tarafından, "Görüntüler 2 ay önce bir yolcumuz tarafından kaydedilerek bize gönderildi. İzledikten sonra şoförün iş akdine son verdik" açıklamasını yapılmıştı.
Bir turizm firmasına ait otobüste syahat eden 17 yaşındaki genç kız, yan koltukta kendisini izleyerek mastürbasyon yapan muavinin o anlarını telefon ile kayıt altına aldı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan ünlü bir turizm firması yine bir skandala imza attı. Otobüsün muavini, yan koltuğunda oturan 17 yaşındaki genç kıza aldırış etmeden mastürbasyon yaptı. Genç kızın telefonu ile video kaydına aldığı o anlarda, muavinin hiç rahatsız olmadan genç kıza bakmaya devam etmesi ise izleyenleri çileden çıkardı.

GENÇ KIZA BAKARAK DEVAM ETTİ

Video sosyal medyada paylaşıldıktan kısa süre sonra büyük tepki topladı. Kullanıcılar firmaya veryansın ederken Twitter'da firmanın ismi gündem oldu. 17 yaşındaki genç kızın yan koltuğuna oturup onu izleyerek mastürbasyon yapan muavinle ilgili firmadan ise henüz bir açıklama gelmedi.

İLK SKANDAL DEĞİL

Aynı firma geçtiğimiz yıllarda da cinsel istismar skandallarıyla gündeme gelmişti. 2016 yılında Muğla'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi bir genç kız, uyuduğu esnada yanındaki firma çalışanının cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Yaşanan olayın ardından binlerce vatandaşın tepkisi üzerine firma yetkilileri tarafından özür mesajı yayımlanmıştı. 2017 yılında ise aynı firmada çalışan bir şoförün cinsel istismar görüntüleri sosyal medyada gündeme gelmişti. Bu olayın ardından ise firma yetkilileri tarafından, "Görüntüler 2 ay önce bir yolcumuz tarafından kaydedilerek bize gönderildi. İzledikten sonra şoförün iş akdine son verdik" açıklamasını yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.