Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muhammet Kurtuluş'un acı günü

Vefat 04.03.2021 - 18:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 4254+ kez okundu.
 

Muhammet Kurtuluş'un acı günü

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Kurtuluş Kuyumculuk sahibi Muhammet Kurtuluş'un anneannesi Gülsüm Kurtuluş vefat etti.

Körfezin tanınan ve sevilen ailelerinden olan Kurtuluş ailesinin büyüğü, 80 yaşındaki Gülsüm Kurtuluş yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle ve yaşlılığa bağlı olarak solunum yetmezliği sonucu evinde vefat etti. Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan ve Muhammet Kurtuluş ile Zeki Kurtuluş’un anne annesi olan Gülsüm Kurtuluş, 6 çocuk 25 torun sahibiydi. Gülsüm Kurtuluş tamamlanacak olan işlemlerinden sonra toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a gönderilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve rahmetler dileriz. 
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Kurtuluş Kuyumculuk sahibi Muhammet Kurtuluş'un anneannesi Gülsüm Kurtuluş vefat etti.

Körfezin tanınan ve sevilen ailelerinden olan Kurtuluş ailesinin büyüğü, 80 yaşındaki Gülsüm Kurtuluş yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle ve yaşlılığa bağlı olarak solunum yetmezliği sonucu evinde vefat etti.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan ve Muhammet Kurtuluş ile Zeki Kurtuluş’un anne annesi olan Gülsüm Kurtuluş, 6 çocuk 25 torun sahibiydi. Gülsüm Kurtuluş tamamlanacak olan işlemlerinden sonra toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a gönderilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve rahmetler dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.