Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muhasebecilerde “Güçlü” aday!

GÜNDEM 01.05.2019 - 19:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2186+ kez okundu.
 

Muhasebecilerde “Güçlü” aday!

KSMMMO’nun haziran ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda yeni bir oluşum daha liste çıkaracağını açıkladı. Sektörün deneyimli isimlerinden Mümtaz Atmaca, “Güçlü Grup” oluşumunun başkan adayı oldu.

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 23. olağan genel kurulu 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Yaklaşık bin 850 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu genel kurulda yeni bir aday isim daha başkanlığa aday oldu. Sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olarak kabul edilen Mümtaz Atmaca, önceki gün yapılan basın açıklaması ile yeni dönem için adaylığını ilan etti. “Atmaca, “Güçlü Meslektaş, Güçlü Yönetim, Güçlü Oda” sloganı ile adaylık sürecini yürütecek. “MESLEĞİN SORUNLARI VAR” İzmit Otel Asya’da gerçekleşen basın açıklamasında Atmaca’nın yanı sıra çok sayıda mali müşavir de hazır bulundu. Oluşturulan “Güçlü Grup” adına başkan adaylığını ilan eden Mümtaz Atmaca, “Meslek Mevzuatı ve uygulamaların sürekli değişmesi ile neredeyse en zor yürütülen bir mesleğin mensuplarıyız. Önemli sorunlarımız var. Ancak bu zorluklara ve sorunlarımıza karşın geleceğe değer katan bir mesleğin mensupları olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi. “TÜM ORGANLARA TALİBİZ” Zor koşullar altında meslektaşlarının geleceğine dair en önemli dayanaklarının mesleki örgütlenme olduğunu dile getiren Atmaca, “Bu örgütlenme ilimiz ölçeğinde Kocaeli SMMMO e ulusal ölçekte de TÜRMOB olarak yapılanmıştır. Geçmiş ile geleceği buluşturarak birikim ve deneyimlerimizi enerjimizle yoğurarak, üretim odaklı bir çalışma ekibi olarak “Güçlü Grup” adı ile odamızı yönetmeye talibiz. 22-23 Haziran tarihindeki seçimli genel kurulda odamızın tüm organlarına adayız” dedi. ÜÇ KURULDA ADAYLAR TAMAM Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın haziran ayındaki genel kurulda başkan adayı olan Mümtaz Atmaca’nın yanı sıra, disiplin ve denetleme kurullarının da başkan adayları belirlendi. Buna göre Disiplin Kurulu’nda Ahmet Erdinç Pertev, Denetleme Kurulu’nda da başkan adayı olarak Mehmet Emek isimleri üzerinde uzlaşıldığı kaydedildi.    
KSMMMO’nun haziran ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda yeni bir oluşum daha liste çıkaracağını açıkladı. Sektörün deneyimli isimlerinden Mümtaz Atmaca, “Güçlü Grup” oluşumunun başkan adayı oldu.

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın 23. olağan genel kurulu 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Yaklaşık bin 850 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu genel kurulda yeni bir aday isim daha başkanlığa aday oldu. Sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olarak kabul edilen Mümtaz Atmaca, önceki gün yapılan basın açıklaması ile yeni dönem için adaylığını ilan etti. “Atmaca, “Güçlü Meslektaş, Güçlü Yönetim, Güçlü Oda” sloganı ile adaylık sürecini yürütecek.

“MESLEĞİN SORUNLARI VAR”

İzmit Otel Asya’da gerçekleşen basın açıklamasında Atmaca’nın yanı sıra çok sayıda mali müşavir de hazır bulundu. Oluşturulan “Güçlü Grup” adına başkan adaylığını ilan eden Mümtaz Atmaca, “Meslek Mevzuatı ve uygulamaların sürekli değişmesi ile neredeyse en zor yürütülen bir mesleğin mensuplarıyız. Önemli sorunlarımız var. Ancak bu zorluklara ve sorunlarımıza karşın geleceğe değer katan bir mesleğin mensupları olmaktan da gurur duyuyoruz” dedi.

“TÜM ORGANLARA TALİBİZ”

Zor koşullar altında meslektaşlarının geleceğine dair en önemli dayanaklarının mesleki örgütlenme olduğunu dile getiren Atmaca, “Bu örgütlenme ilimiz ölçeğinde Kocaeli SMMMO e ulusal ölçekte de TÜRMOB olarak yapılanmıştır. Geçmiş ile geleceği buluşturarak birikim ve deneyimlerimizi enerjimizle yoğurarak, üretim odaklı bir çalışma ekibi olarak “Güçlü Grup” adı ile odamızı yönetmeye talibiz. 22-23 Haziran tarihindeki seçimli genel kurulda odamızın tüm organlarına adayız” dedi.

ÜÇ KURULDA ADAYLAR TAMAM

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın haziran ayındaki genel kurulda başkan adayı olan Mümtaz Atmaca’nın yanı sıra, disiplin ve denetleme kurullarının da başkan adayları belirlendi. Buna göre Disiplin Kurulu’nda Ahmet Erdinç Pertev, Denetleme Kurulu’nda da başkan adayı olarak Mehmet Emek isimleri üzerinde uzlaşıldığı kaydedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.