Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Murat Şendoğan'a Covit - 19 tedavisi

SAĞLIK 07.04.2020 - 17:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3034+ kez okundu.
 

Murat Şendoğan'a Covit - 19 tedavisi

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan’da bu virüse yakalanan isimlerden oldu

Koronavirüs salgını gün geçtikçe daha geniş bir alanda kendini htiriyor. Tanıdığımız birçok insan bu hastalıktan tedavi görmeye başladı. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan’da bu virüse yakalanan isimlerden oldu. 9 gün önce belirtileri başlayan ve yapılan iki test de pozitif çıkan Murat Şendoğan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Sağlık durumu çok iyi olan Murat Şendoğan, üçüncü test sonucunu negatif olarak beklediğini ve birkaç gün içinde taburcu olmayı umduğunu söyledi. Murat Şendoğan, Körfez Belediyesi eski meclis üyelerinden ve başkan yardımcılarından Mehmet Şendoğan’ın oğlu olan Murat Şendoğan’ın ailesinin evde olduğu ve test sonuçlarının negatif olduğu, virüsü de iş yerinde kapmış olabileceği söyleniyor.
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan’da bu virüse yakalanan isimlerden oldu

Koronavirüs salgını gün geçtikçe daha geniş bir alanda kendini htiriyor.

Tanıdığımız birçok insan bu hastalıktan tedavi görmeye başladı.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan’da bu virüse yakalanan isimlerden oldu. 9 gün önce belirtileri başlayan ve yapılan iki test de pozitif çıkan Murat Şendoğan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Sağlık durumu çok iyi olan Murat Şendoğan, üçüncü test sonucunu negatif olarak beklediğini ve birkaç gün içinde taburcu olmayı umduğunu söyledi.

Murat Şendoğan, Körfez Belediyesi eski meclis üyelerinden ve başkan yardımcılarından Mehmet Şendoğan’ın oğlu olan Murat Şendoğan’ın ailesinin evde olduğu ve test sonuçlarının negatif olduğu, virüsü de iş yerinde kapmış olabileceği söyleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.