Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Namaza kalktı düşüp öldü

Vefat 24.03.2020 - 15:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2813+ kez okundu.
 

Namaza kalktı düşüp öldü

75 yaşındaki İsmet Civelek yatsı namazı için kalktığında evin salonunda düşerek başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Körfez Hacıosman Mahallesi'nde oturan 75 yaşındaki İsmet Civelek yatsı namazı için kalktığında evin salonunda düşerek başını çarpması sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgi ve iddialara göre İsmet Civelek evde bulunan yakınlarının geç saatlerde kendisini merak edip kontrol ettikleri sırada yerde bulundu. Eve çağrılan 112 sağlık ekipleri yaptıkları muayene de yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirlediler. İzmit'te Morga kaldırılan İsmet Civelek yapılan otopsi sonrasında toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. İsmet Civelek in namaz için kalktığı sırada başının dönmesi sonucu dengesini kaybedip yere düştü ve kafasını çarpması sonucunda hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Körfez Belediyesi meclis üyesi Mehmet Sayım’ında kayınpederi olan İsmet Civelek bugün saat 15'te Körfez Asri mezarlığında kılınacak olan namaz sonrasında Kirazlıyalı da  toprağa verilecek.
75 yaşındaki İsmet Civelek yatsı namazı için kalktığında evin salonunda düşerek başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Körfez Hacıosman Mahallesi'nde oturan 75 yaşındaki İsmet Civelek yatsı namazı için kalktığında evin salonunda düşerek başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgi ve iddialara göre İsmet Civelek evde bulunan yakınlarının geç saatlerde kendisini merak edip kontrol ettikleri sırada yerde bulundu. Eve çağrılan 112 sağlık ekipleri yaptıkları muayene de yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirlediler.

İzmit'te Morga kaldırılan İsmet Civelek yapılan otopsi sonrasında toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

İsmet Civelek in namaz için kalktığı sırada başının dönmesi sonucu dengesini kaybedip yere düştü ve kafasını çarpması sonucunda hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Körfez Belediyesi meclis üyesi Mehmet Sayım’ında kayınpederi olan İsmet Civelek bugün saat 15'te Körfez Asri mezarlığında kılınacak olan namaz sonrasında Kirazlıyalı da  toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.