Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti

Vefat 23.12.2020 - 19:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2130+ kez okundu.
 

Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti

AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti.

AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti. AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı ve Beyaz Yalı'nın işletmecisi Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve hastalıklarının ağır geçmesi dolayısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti. Mehmet İpşiroplu'nun ise tedavisi hala devam ediyor.
AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti.

AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti.

AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı ve Beyaz Yalı'nın işletmecisi Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve hastalıklarının ağır geçmesi dolayısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Nevin İpşiroğlu hayatını kaybetti. Mehmet İpşiroplu'nun ise tedavisi hala devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.