Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nevzat Doğan'a hapis şoku!

01.06.2020 - 20:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1553+ kez okundu.
 

Nevzat Doğan'a hapis şoku!

İzmit Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi önceki dönem personel Müdürü Nedim Ulutaş hakkında “görevi kötüye kullanma “ suçlamasıyla açılan dava üst mahkeme tarafından da onandı.

İzmit Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Tanju Ömer Akalp, önceki dönem İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi önceki dönem Personel Müdürü Nedim Ulutaş tarafından sürgüne gönderildiği ve mobbing uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunulmasının ardından Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş hakkında ‘Görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla açılan davada geçtiğimiz aylarda karar çıkarken, Nevzat Doğan ve Ulutaş, bu suçtan dolayı hapis cezasına çarptırılmıştı. 5 YILLIK DENETİM SÜRESİ Sanıklar, söz konusu karara itiraz ederken çıkan karar üst mahkeme tarafından onandı. Verilen 1 yıl 4 ay hapis cezasında sanıkların duruşmadaki iyi halleri dikkate alınarak 1/6 oranında indirim yapılarak ceza 1 yıl 1 ay 10 güne düştü. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakırken, hem Nevzat Doğan’a hem de Nedim Ulutaş’a 5 yıllık denetim süresi verildi. Denetim nedeniyle Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş’ın hapse girmeyeceği öğrenildi.        
İzmit Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi önceki dönem personel Müdürü Nedim Ulutaş hakkında “görevi kötüye kullanma “ suçlamasıyla açılan dava üst mahkeme tarafından da onandı.

İzmit Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Tanju Ömer Akalp, önceki dönem İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi önceki dönem Personel Müdürü Nedim Ulutaş tarafından sürgüne gönderildiği ve mobbing uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunulmasının ardından Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş hakkında ‘Görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla açılan davada geçtiğimiz aylarda karar çıkarken, Nevzat Doğan ve Ulutaş, bu suçtan dolayı hapis cezasına çarptırılmıştı.

5 YILLIK DENETİM SÜRESİ

Sanıklar, söz konusu karara itiraz ederken çıkan karar üst mahkeme tarafından onandı. Verilen 1 yıl 4 ay hapis cezasında sanıkların duruşmadaki iyi halleri dikkate alınarak 1/6 oranında indirim yapılarak ceza 1 yıl 1 ay 10 güne düştü. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakırken, hem Nevzat Doğan’a hem de Nedim Ulutaş’a 5 yıllık denetim süresi verildi. Denetim nedeniyle Nevzat Doğan ve Nedim Ulutaş’ın hapse girmeyeceği öğrenildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.