Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nilay Kurt;

SİYASET 19.07.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2159+ kez okundu.
 

Nilay Kurt;

Körfez İYİ Parti ilçe Sağlık ve Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nilay Kurt arı gibi çalışıyor ve her kesimin takdirini kazanıyor.

İYİ Partili başkan yardımcısı arı gibi çalışıyor Körfez İYİ Parti ilçe Sağlık ve Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nilay Kurt arı gibi çalışıyor ve her kesimin takdirini kazanıyor. İYİ Partiye katıldıktan sonra büyük azimle ve heyecanla partisinin güç kazanması için haftanın belirli günlerinde evlerin kapısını çalarak onlara misafir olan Başkan yardımcısı Nilay Kurt’u ev sakinleri sıcak sevgiyle karşılıyor. Sıcakkanlılığı ile sevecen tavrıyla sevilen Nilay Kurt bu hafta AKP’li olan Cesur ailesini ziyaret etti. Ziyarette bir süre sohbet edildikten sonra AKP’li olan Cesur ailesinin fertlerini İYİ Partiye üye yaptı. Üyelik rozeti takan Kurt aileye partilerine katıldığı için teşekkür etti. Ülkenin gündemi belli, işsizlik almış başını gidiyor, zamlar durmadan devam ediyor, mutfakta tencere kaynamıyor, ekonominin durumu ortada. Halk AKP’den umudunu kesmiş. O nedenle gençlerimizin geleceği için İYİ Parti’yi üyeliğiniz hayırlı olsun” dedi. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Nilay Kurt şu an üye sayımız kısa sürede 3 bini buldu. Hedefimizi 2020 yılın sonuna kadar 10 bin üye yapmak" dedi.
Körfez İYİ Parti ilçe Sağlık ve Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nilay Kurt arı gibi çalışıyor ve her kesimin takdirini kazanıyor.

İYİ Partili başkan yardımcısı arı gibi çalışıyor

Körfez İYİ Parti ilçe Sağlık ve Sosyal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nilay Kurt arı gibi çalışıyor ve her kesimin takdirini kazanıyor.

İYİ Partiye katıldıktan sonra büyük azimle ve heyecanla partisinin güç kazanması için haftanın belirli günlerinde evlerin kapısını çalarak onlara misafir olan Başkan yardımcısı Nilay Kurt’u ev sakinleri sıcak sevgiyle karşılıyor. Sıcakkanlılığı ile sevecen tavrıyla sevilen Nilay Kurt bu hafta AKP’li olan Cesur ailesini ziyaret etti. Ziyarette bir süre sohbet edildikten sonra AKP’li olan Cesur ailesinin fertlerini İYİ Partiye üye yaptı. Üyelik rozeti takan Kurt aileye partilerine katıldığı için teşekkür etti. Ülkenin gündemi belli, işsizlik almış başını gidiyor, zamlar durmadan devam ediyor, mutfakta tencere kaynamıyor, ekonominin durumu ortada. Halk AKP’den umudunu kesmiş. O nedenle gençlerimizin geleceği için İYİ Parti’yi üyeliğiniz hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Nilay Kurt şu an üye sayımız kısa sürede 3 bini buldu. Hedefimizi 2020 yılın sonuna kadar 10 bin üye yapmak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.