Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O arabaların tamiri sadece Körfez’de yapılıyor

YAŞAM 16.06.2020 - 00:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2488+ kez okundu.
 

O arabaların tamiri sadece Körfez’de yapılıyor

Akülü araç tamir ve bakımı üzerine hizmet veren Körfez Akülü Araba Tamir Merkezi; kendi alanında Türkiye'de tek olduğu bildirildi.

Sadece akülü arabaların tamir ve bakımının yapıldığı iş yeri olarak Türkiye'de sadece kendilerinin bulunduğunu belirten iş yeri sahibi genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken; " Biz sadece akülü arabaların tamirini-bakımını- yedek parça teminini yapıyoruz. İşimiz sadece akülü araba tamiri yapmaktır. Bu nedenle Türkiye genelinde ilk ve tek konumunda bulunuyoruz." dedi. İŞİMİZ AKÜLÜ ARABA Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi Candan Sokak No:7 adresinde hizmet veren Körfez Akülü Araba Tamir ve Servisinde her türlü akülü arabanın tamirini yaptıklarını belirten genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken, " Türkiye'nin her yerinden müşterilerimiz var. Ayrıca Kocaeli genelinde ve yakın illerde servis hizmeti de veriyoruz. Akülü arabası bozulan müşterilerimizin aracını adresten alıyor; tamir ve bakımını gerçekleştirerek yine adreslerine teslim ediyoruz. Bizim için en önemli öncelik; müşteri memnuniyeti; kaliteli hizmet anlayışı; güler yüzlü duruştur. Yaptığımız her iş için 6 aylık işçilik garantisi veriyoruz. Akülü arabaların her türlüsünü yapıyoruz. Dolu Oyuncak ve Aliş Oyuncak gibi dev markalarında Kocaeli ana bayisi olarak hizmet vermekteyim" dedi. Bu sektörde 5 yıldır vazife yaptığını belirten genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken;" Yerli ve ithal her türlü aracın tabir ve bakımını yapıyoruz. Ayrıca yedek parça teminimizde mevcuttur. Bunun yanında akülü araç satışlarımızda bulunmaktadır.  Hurda akülü araç alımı da yapıyoruz; onları da çeşitli şekilde değerlendiriyoruz. Elimizden gelen hizmetin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.
Akülü araç tamir ve bakımı üzerine hizmet veren Körfez Akülü Araba Tamir Merkezi; kendi alanında Türkiye'de tek olduğu bildirildi.

Sadece akülü arabaların tamir ve bakımının yapıldığı iş yeri olarak Türkiye'de sadece kendilerinin bulunduğunu belirten iş yeri sahibi genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken; " Biz sadece akülü arabaların tamirini-bakımını- yedek parça teminini yapıyoruz. İşimiz sadece akülü araba tamiri yapmaktır. Bu nedenle Türkiye genelinde ilk ve tek konumunda bulunuyoruz." dedi.

İŞİMİZ AKÜLÜ ARABA

Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi Candan Sokak No:7 adresinde hizmet veren Körfez Akülü Araba Tamir ve Servisinde her türlü akülü arabanın tamirini yaptıklarını belirten genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken, " Türkiye'nin her yerinden müşterilerimiz var. Ayrıca Kocaeli genelinde ve yakın illerde servis hizmeti de veriyoruz. Akülü arabası bozulan müşterilerimizin aracını adresten alıyor; tamir ve bakımını gerçekleştirerek yine adreslerine teslim ediyoruz. Bizim için en önemli öncelik; müşteri memnuniyeti; kaliteli hizmet anlayışı; güler yüzlü duruştur. Yaptığımız her iş için 6 aylık işçilik garantisi veriyoruz. Akülü arabaların her türlüsünü yapıyoruz. Dolu Oyuncak ve Aliş Oyuncak gibi dev markalarında Kocaeli ana bayisi olarak hizmet vermekteyim" dedi.

Bu sektörde 5 yıldır vazife yaptığını belirten genç girişimci iş adamı Emin Demirbüken;" Yerli ve ithal her türlü aracın tabir ve bakımını yapıyoruz. Ayrıca yedek parça teminimizde mevcuttur. Bunun yanında akülü araç satışlarımızda bulunmaktadır.  Hurda akülü araç alımı da yapıyoruz; onları da çeşitli şekilde değerlendiriyoruz. Elimizden gelen hizmetin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.