Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Öğrencilerden Örnek Davranış

EĞİTİM 30.10.2018 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2208+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Örnek Davranış

Ulusal Egemenlik İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak onlarca kilo atık pil topladılar.

Ulusal Egemenlik İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak onlarca kilo  atık pil topladılar. Öğretmenleri Soner Çil ile birlikte topladıkları 50 kilogram kullanılmış pilleri İzmit Belediyesi yetkililerine teslim eden öğrenciler “ İzmit Belediyesi tarafından okulumuzda verilen çevre eğitiminde kullanılmış pillerin içindeki ağır metallerin kontrolsüz şekilde çevreye atıldığında suyu, toprağı ve havayı kirlettiğini öğrenmiştik. Eğitimin ardından arkadaşlarla konuşup evimizdeki ve komşularımızdaki  pilleri toplamaya başladık. Yaklaşık bir ay içinde 50 kilogram atık pil toplayarak bunları İzmit Belediyesi’ne teslim ettik. Böylelikle çevremiz kirlenmemiş olacak. Çevre  bize büyüklerimizden emanet bırakıldı. Biz de gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir şekilde bırakmak zorundayız” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri, öğrencileri örnek davranışlarından dolayı kutladılar. İzmit’te 10 ay içinde 5 ton atık pil toplandığı kaydedildi.
Ulusal Egemenlik İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak onlarca kilo atık pil topladılar.

Ulusal Egemenlik İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak onlarca kilo  atık pil topladılar.

Öğretmenleri Soner Çil ile birlikte topladıkları 50 kilogram kullanılmış pilleri İzmit Belediyesi yetkililerine teslim eden öğrenciler “ İzmit Belediyesi tarafından okulumuzda verilen çevre eğitiminde kullanılmış pillerin içindeki ağır metallerin kontrolsüz şekilde çevreye atıldığında suyu, toprağı ve havayı kirlettiğini öğrenmiştik. Eğitimin ardından arkadaşlarla konuşup evimizdeki ve komşularımızdaki  pilleri toplamaya başladık. Yaklaşık bir ay içinde 50 kilogram atık pil toplayarak bunları İzmit Belediyesi’ne teslim ettik. Böylelikle çevremiz kirlenmemiş olacak. Çevre  bize büyüklerimizden emanet bırakıldı. Biz de gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir şekilde bırakmak zorundayız” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri, öğrencileri örnek davranışlarından dolayı kutladılar. İzmit’te 10 ay içinde 5 ton atık pil toplandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.