Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Öğretmen Murat Sini vefat etti

Vefat 15.06.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1770+ kez okundu.
 

Öğretmen Murat Sini vefat etti

İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Murat Sini vefat etti

Yahyakaptan Mahallesi'nde F-33 Blok'ta ikamet eden İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Murat Sini hayatını kaybetti. Murat öğretmenin ölümü eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk babası Sini'nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yahyakaptan Merkez Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.
İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Murat Sini vefat etti

Yahyakaptan Mahallesi'nde F-33 Blok'ta ikamet eden İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Murat Sini hayatını kaybetti. Murat öğretmenin ölümü eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Evli ve 2 çocuk babası Sini'nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yahyakaptan Merkez Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.