Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ögüder; Örgütlenmeye Devam Ediyor

GÜNDEM 28.06.2020 - 20:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2245+ kez okundu.
 

Ögüder; Örgütlenmeye Devam Ediyor

2019 yılında Körfez ilçede kurulan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik mazbatalarını teslim etti.

2019 yılında Körfez ilçede kurulan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik  mazbatalarını teslim etti. 81 ilde temsilcilik bulunuyor Genel Merkezi Körfez ilçe Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Evyap iş Merkezinde bulunan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖĞÜDER) binasında düzenlenen törenle Dernek Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik  mazbatalarını teslim etti.Mazbata teslim töreninde konuşan Başkan Aydın, “ Ögüder olarak kurulduğumuz 2019 yılından beri 81 ilimizde temsilciliklerimizi belirledik.Derneğinizm amacı tüm özel güvenlikçi arkadaşlarımızı  bir çatı altında toplamak birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Bugün mazbatalarını verdiğimiz temsilci arkadaşlarımıza başarılar dierim” dedi. Mazbatalarını alan Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan, Dernek başkanı Zeki Aydın ve yönetimine teşekkür ettiler.
2019 yılında Körfez ilçede kurulan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik mazbatalarını teslim etti.

2019 yılında Körfez ilçede kurulan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik  mazbatalarını teslim etti.

81 ilde temsilcilik bulunuyor

Genel Merkezi Körfez ilçe Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Evyap iş Merkezinde bulunan Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖĞÜDER) binasında düzenlenen törenle Dernek Genel Başkanı Zeki Aydın, Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan’a temsilcilik  mazbatalarını teslim etti.Mazbata teslim töreninde konuşan Başkan Aydın, “ Ögüder olarak kurulduğumuz 2019 yılından beri 81 ilimizde temsilciliklerimizi belirledik.Derneğinizm amacı tüm özel güvenlikçi arkadaşlarımızı  bir çatı altında toplamak birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Bugün mazbatalarını verdiğimiz temsilci arkadaşlarımıza başarılar dierim” dedi. Mazbatalarını alan Karadeniz bölge başkanı Özgür Yolcu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Serkan Ogan, Dernek başkanı Zeki Aydın ve yönetimine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.