Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oğulları öldü anne ve baba yaralı kurtuldu

GÜNDEM 06.08.2020 - 22:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1802+ kez okundu.
 

Oğulları öldü anne ve baba yaralı kurtuldu

Kartepe’de TEM otoyolu Köseköy mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kamyonun arasında kalan kamyonetteki baba ve anne yaralanırken 27 yaşındaki makine mühendisi olan oğulları ise yaşamını yitirdi.

Kartepe’de TEM otoyolu Köseköy mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kamyonun arasında kalan kamyonetteki baba ve anne yaralanırken 27 yaşındaki makine mühendisi olan oğulları ise yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Erol Ün idaresindeki 34 EVP 35 plakalı otomobil, KartepeUzunçiftlik turnikelere 500 metre kala trafiğin yavaşlaması ile fren yapınca ardından gelmekte olan Hidayet Turna idaresindeki 05 EA 530 plakalı kamyon, Ali Bilgiç idaresindeki 34 BP 1911 plakalı kereste yüklü kamyonet ve 15 DK 878 plakalı prefabrik konteyner taşıyan kamyon peş peşe çarpıştı.Meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ Kazada iki kamyonun arasında sıkışarak hurdaya dönen kamyonetteki 3 kişilik aile araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkartılan baba Ali Bilgiç ve anne Emine Bilgiç, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde araçta sıkışan 27 yaşındakioğulları Serhat Bilgiç’in ise yaşamını yitirdiği tespit edildi.Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kontrollü olarak tek şeritten verilirken yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Serhat Bilgiç'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. TOPRAĞA VERİLDİ Kazaya karışan araçların çekicilerle otoparka götürülmesinin arından yol yeniden trafiğe açıldı. İstanbul Kartal’da ikamet eden Bilgiç ailesinin memleketleri Zonguldak’a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Marangoz olan baba Ali Bilgiç’in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde, anne Emine Bilgiç’in ise Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren makine mühendisi Serhat Bilgiç’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde toprağa verilecek.  
Kartepe’de TEM otoyolu Köseköy mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kamyonun arasında kalan kamyonetteki baba ve anne yaralanırken 27 yaşındaki makine mühendisi olan oğulları ise yaşamını yitirdi.

Kartepe’de TEM otoyolu Köseköy mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kamyonun arasında kalan kamyonetteki baba ve anne yaralanırken 27 yaşındaki makine mühendisi olan oğulları ise yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Erol Ün idaresindeki 34 EVP 35 plakalı otomobil, KartepeUzunçiftlik turnikelere 500 metre kala trafiğin yavaşlaması ile fren yapınca ardından gelmekte olan Hidayet Turna idaresindeki 05 EA 530 plakalı kamyon, Ali Bilgiç idaresindeki 34 BP 1911 plakalı kereste yüklü kamyonet ve 15 DK 878 plakalı prefabrik konteyner taşıyan kamyon peş peşe çarpıştı.Meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ARAÇ KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kazada iki kamyonun arasında sıkışarak hurdaya dönen kamyonetteki 3 kişilik aile araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkartılan baba Ali Bilgiç ve anne Emine Bilgiç, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde araçta sıkışan 27 yaşındakioğulları Serhat Bilgiç’in ise yaşamını yitirdiği tespit edildi.Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kontrollü olarak tek şeritten verilirken yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Serhat Bilgiç'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kazaya karışan araçların çekicilerle otoparka götürülmesinin arından yol yeniden trafiğe açıldı. İstanbul Kartal’da ikamet eden Bilgiç ailesinin memleketleri Zonguldak’a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Marangoz olan baba Ali Bilgiç’in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde, anne Emine Bilgiç’in ise Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren makine mühendisi Serhat Bilgiç’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.