Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oğuz;Geciken projelere 514 bin kira ödenmiş

SİYASET 21.06.2020 - 14:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1410+ kez okundu.
 

Oğuz;Geciken projelere 514 bin kira ödenmiş

Körfez Belediyesi iki önemli projenin gecikmeli olarak teslim edilmesi sonrasında tapu sahiplerine 514 bin 710 lira kira ödemesi yapmış.

Körfez Belediyesi iki önemli projenin gecikmeli olarak teslim edilmesi sonrasında tapu sahiplerine 514 bin 710 lira kira ödemesi yapmış. Körfez Belediyesi İsmail Baran döneminde başlayan ve çeşitli nedenlerle geciken Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi projesinde ki bazı iş yerlerini inşaat döneminde satmıştı. Satışları yapılan bu iş yerleri içinde proje tesliminin gecikmesi halinde kira garantisi verilmişti. Tütünçiftlik’te yapılan Sarnıç Han ve İlimtepe’deki Kültür Merkezi, ekonomik sorunlar, müteahhidin iflası, proje değişiklikleri gibi nedenlerle gecikmeli olarak tamamlandı ve hak sahiplerine tapuları teslim edilebildi. Gecikme süresi içinde de Sarnıç Han için 397 bin 731 lira, İlimtepe Kültür Merkezi için de 116 bin 970 lira olmak üzere toplam 514 bin 710 lira kira ödemesi yapıldı ve belediye zarara uğratıldı. Bu konuyu gündeme getiren ve sosoyal paylaşım sayfasında da rakamları paylaşan İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Av. Ender Oğuz şu mesajları verdi; “ Körfez Belediyesi tarafından ihale edilen Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi projelerinde teslimatın gecikmesinden kaynaklanan kira. Ener ödemesi olarak İlimtepe Kültür Merkezi projesinde 116.970,00 TL ve Sarnıçhan projesi için ise 397.731,00 TL olarak toplamda 514.710,00 TL kira ödemesi yapılmıştır. Objektif ve şeffaf belediyecilik demek devasa afişler ile reklamlarını yapmak demek değil temsil ettiğiniz halka yaptığınız her işle ilgili açıklama yapmak ve hesap vermek demektir...”  
Körfez Belediyesi iki önemli projenin gecikmeli olarak teslim edilmesi sonrasında tapu sahiplerine 514 bin 710 lira kira ödemesi yapmış.

Körfez Belediyesi iki önemli projenin gecikmeli olarak teslim edilmesi sonrasında tapu sahiplerine 514 bin 710 lira kira ödemesi yapmış.

Körfez Belediyesi İsmail Baran döneminde başlayan ve çeşitli nedenlerle geciken Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi projesinde ki bazı iş yerlerini inşaat döneminde satmıştı. Satışları yapılan bu iş yerleri içinde proje tesliminin gecikmesi halinde kira garantisi verilmişti.

Tütünçiftlik’te yapılan Sarnıç Han ve İlimtepe’deki Kültür Merkezi, ekonomik sorunlar, müteahhidin iflası, proje değişiklikleri gibi nedenlerle gecikmeli olarak tamamlandı ve hak sahiplerine tapuları teslim edilebildi.

Gecikme süresi içinde de Sarnıç Han için 397 bin 731 lira, İlimtepe Kültür Merkezi için de 116 bin 970 lira olmak üzere toplam 514 bin 710 lira kira ödemesi yapıldı ve belediye zarara uğratıldı.

Bu konuyu gündeme getiren ve sosoyal paylaşım sayfasında da rakamları paylaşan İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Av. Ender Oğuz şu mesajları verdi; “ Körfez Belediyesi tarafından ihale edilen Sarnıçhan ve İlimtepe Kültür Merkezi projelerinde teslimatın gecikmesinden kaynaklanan kira. Ener ödemesi olarak İlimtepe Kültür Merkezi projesinde 116.970,00 TL ve Sarnıçhan projesi için ise 397.731,00 TL olarak toplamda 514.710,00 TL kira ödemesi yapılmıştır.

Objektif ve şeffaf belediyecilik demek devasa afişler ile reklamlarını yapmak demek değil temsil ettiğiniz halka yaptığınız her işle ilgili açıklama yapmak ve hesap vermek demektir...”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.