Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oğuz; “ Şayir, Provokatör Çıkışlardan Uzak Dursun

SİYASET 14.10.2019 - 11:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1438+ kez okundu.
 

Oğuz; “ Şayir, Provokatör Çıkışlardan Uzak Dursun

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’dan Diliskelesi mahallesinde günlerdir yaşanan kokuya dikkat çekmek ve seslerini ilgili makamlara duyurmak için eylem yapan vatandaşları azarlayan başkana sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’dan Diliskelesi mahallesinde günlerdir yaşanan kokuya dikkat çekmek ve seslerini ilgili makamlara duyurmak için eylem yapan vatandaşları azarlayan başkana sert tepki gösterdi. TEPKİLER DİNMİYOR İlçede kokunun kaynağı olan arıtma tesisi önünde eylem yapan vatandaşlara Dilovası İlçe Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından “ lan sizi adam yerine koydum elinizi sıkıyorum” ifadelerine tepkiler dinmiyor. PROVAKATİF ÇIKIŞLARDAN UZAK DURSUN Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz dün yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan Oğuz “ dün akşam mahalleyi ciddi anlamda rahatsız eden kokuya tepki göstermek için arıtma tesisinde toplanan mahalle sakinlerine destek vermek için ilçe yönetici arkadaşlarımızın katıldığı eylemde Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’in vatandaşlara sarf ettiği yakışıksız ifadeleri kınıyorum. Bulundukları makamdan aldıkları güçle insanları sindireceklerini sananlar büyük bir yanılgı içindeler. Sayın Hamza Şayir’den sıklıkla başvurduğu bu tür kışkırtıcı, provakatif çıkışlardan uzak durmasını rica ediyorum. Bu tür çıkışlarla belki ulusal gündeme gelebilirsiniz ama Dilovası gündeminde dibe vurursunuz. BUMU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ? İlçemizdeki kardeşlik havasını kimsenin bozmaya hakkı yok, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun insanları ötekileştirmeye kimsenin hakkı yok. Bir yerlere şirin görünmek için Dilovası halkına kimse haddini bildirmeye kalkışmasın. Unutmayınki sizi o makama getiren “lan” dediğiniz Dilovası halkı. Hamza Başkan Gönül belediyeciliğini yanlış anlamış olmalı, gönül kırarak mı belediyecilik yapacaksınız? İlçe halkının bu masum haklı tepkisine bu tavrınız neden? Bırakın bu yapmacık “Ali Kıran Baş Kesen” tavırlarını. Sizin ifadenizle biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu tavrınızla sosyal medyada şirin pozlarınızın bir senaryo olduğunu ilçe halkı anlamış oldu. Yaşanan kokuyla alakalı kanunlar çerçevesinde atılacak her adımda Yeniden Refah Partisi olarak Diliskelesi Mahallesi sakinlerinin yanlarında olacağımızı tekrar belirtmek isterim” dedi.
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’dan Diliskelesi mahallesinde günlerdir yaşanan kokuya dikkat çekmek ve seslerini ilgili makamlara duyurmak için eylem yapan vatandaşları azarlayan başkana sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz’dan Diliskelesi mahallesinde günlerdir yaşanan kokuya dikkat çekmek ve seslerini ilgili makamlara duyurmak için eylem yapan vatandaşları azarlayan başkana sert tepki gösterdi.

TEPKİLER DİNMİYOR

İlçede kokunun kaynağı olan arıtma tesisi önünde eylem yapan vatandaşlara Dilovası İlçe Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından “ lan sizi adam yerine koydum elinizi sıkıyorum” ifadelerine tepkiler dinmiyor.

PROVAKATİF ÇIKIŞLARDAN UZAK DURSUN

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz dün yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan Oğuz “ dün akşam mahalleyi ciddi anlamda rahatsız eden kokuya tepki göstermek için arıtma tesisinde toplanan mahalle sakinlerine destek vermek için ilçe yönetici arkadaşlarımızın katıldığı eylemde Belediye Başkanımız Sayın Hamza Şayir’in vatandaşlara sarf ettiği yakışıksız ifadeleri kınıyorum. Bulundukları makamdan aldıkları güçle insanları sindireceklerini sananlar büyük bir yanılgı içindeler. Sayın Hamza Şayir’den sıklıkla başvurduğu bu tür kışkırtıcı, provakatif çıkışlardan uzak durmasını rica ediyorum. Bu tür çıkışlarla belki ulusal gündeme gelebilirsiniz ama Dilovası gündeminde dibe vurursunuz.

BUMU GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ?

İlçemizdeki kardeşlik havasını kimsenin bozmaya hakkı yok, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun insanları ötekileştirmeye kimsenin hakkı yok. Bir yerlere şirin görünmek için Dilovası halkına kimse haddini bildirmeye kalkışmasın. Unutmayınki sizi o makama getiren “lan” dediğiniz Dilovası halkı. Hamza Başkan Gönül belediyeciliğini yanlış anlamış olmalı, gönül kırarak mı belediyecilik yapacaksınız? İlçe halkının bu masum haklı tepkisine bu tavrınız neden? Bırakın bu yapmacık “Ali Kıran Baş Kesen” tavırlarını. Sizin ifadenizle biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu tavrınızla sosyal medyada şirin pozlarınızın bir senaryo olduğunu ilçe halkı anlamış oldu.

Yaşanan kokuyla alakalı kanunlar çerçevesinde atılacak her adımda Yeniden Refah Partisi olarak Diliskelesi Mahallesi sakinlerinin yanlarında olacağımızı tekrar belirtmek isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.