Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Okul müdürü koronavirüse yakalandı

SAĞLIK 18.07.2020 - 11:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1867+ kez okundu.
 

Okul müdürü koronavirüse yakalandı

Muammer Aksoy İlkokulu Müdürü Sadık İskender korona virüse yakalandı.

Muammer Aksoy İlkokulu Müdürü Sadık İskender korona virüse yakalandı. Kocaeli’de Muammer Aksoy İlkokulu’nun Müdürü olan Sadık İskender korona virüse yakalandı. 61 yaşındaki İskender’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Sadık İskender’in tedavisi sürerken eşinin ve çocuklarının testlerinin de pozitif olduğu bilgisine ulaşıldı. Sadık İskender sosyal medya hesabı üzerinden, “ Maalesef pozitif. Ailece dualarınızı bekleriz” notunu düştü.
Muammer Aksoy İlkokulu Müdürü Sadık İskender korona virüse yakalandı.

Muammer Aksoy İlkokulu Müdürü Sadık İskender korona virüse yakalandı.

Kocaeli’de Muammer Aksoy İlkokulu’nun Müdürü olan Sadık İskender korona virüse yakalandı. 61 yaşındaki İskender’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Sadık İskender’in tedavisi sürerken eşinin ve çocuklarının testlerinin de pozitif olduğu bilgisine ulaşıldı. Sadık İskender sosyal medya hesabı üzerinden, “ Maalesef pozitif. Ailece dualarınızı bekleriz” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.