Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Olmayan asfaltın faturası SORGULANIYOR..!

GÜNDEM 07.02.2020 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2036+ kez okundu.
 

Olmayan asfaltın faturası SORGULANIYOR..!

Körfez Belediyesi’nde eski yönetimle ilgili konular yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İddialara göre İsmail Baran döneminde Körfez Belediyesi’nde Körpaş tarafından ödenen ve belediyeye alınmayan asfalt için kesilen yaklaşık 800 bin liralık ödeme sorgulanıyor. Körfez Belediyesi’ne gelen ve yaklaşık bir ay kalan müfettişlerin araştırması sırasında çıkan asfalt faturası için eski Belediye Başkanı İsmail Baran, Körpaş eski Müdürü ve görevlilerinin ifadeleri alındı. Söz konusu fatura karşılığı asfaltın belediyeye alınmadığı ve sahte fatura kesildiği iddialar arasında yer alıyor. Sorgulamanın yapılan ihbar sonrasında ortaya çıktığı ve ifadelerin tamamlanmasından sonra konunun adli makamlara iletileceği belirtiliyor.
Körfez Belediyesi’nde eski yönetimle ilgili konular yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İddialara göre İsmail Baran döneminde Körfez Belediyesi’nde Körpaş tarafından ödenen ve belediyeye alınmayan asfalt için kesilen yaklaşık 800 bin liralık ödeme sorgulanıyor.

Körfez Belediyesi’ne gelen ve yaklaşık bir ay kalan müfettişlerin araştırması sırasında çıkan asfalt faturası için eski Belediye Başkanı İsmail Baran, Körpaş eski Müdürü ve görevlilerinin ifadeleri alındı. Söz konusu fatura karşılığı asfaltın belediyeye alınmadığı ve sahte fatura kesildiği iddialar arasında yer alıyor.

Sorgulamanın yapılan ihbar sonrasında ortaya çıktığı ve ifadelerin tamamlanmasından sonra konunun adli makamlara iletileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.