Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Olmuyor Taner Sarıçayır

GÜNDEM 09.01.2020 - 22:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3753+ kez okundu.
 

Olmuyor Taner Sarıçayır

Körfez Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır’a bu ara bir hayli tepki var. Tepkinin nedeni ise hem Vakıf başkanı hem de Körfez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olunca hem AKP’lilerden , hem de Vakıf üyelerin tepkisini çekti.

Körfez Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır’a bu ara bir hayli  tepki var. Tepkinin nedeni ise hem Vakıf başkanı hem de Körfez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olunca hem AKP’lilerden , hem de Vakıf üyelerin tepkisini çekti. Mehmet Irak’tan sonra Kars Ardahan Iğdır Vakfı başkanı olan Taner Sarıçayır’a tepki var. İki gün önce sohbet ettiğimiz bazı AKP’li siyasetçiler , Sarıçayar’ın hem vakıf başkanı olması , hem de AKP ilçe yönetim kurulu üyesi olması hoş değil. Demokrasinin vazgeçilmezleri arasında gösterilen STK’lar önemli bir kurumdur. Destekleyeceğiniz bir parti olabilir fakat yönetimde yer alınması etik değil , ya vakıf başkanlığı yapacak, yada partide yönetim kurulu üyeliği yapacak. Bizlere bir örnek göstersin, gösteremez. Yok öyle şey..
Körfez Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır’a bu ara bir hayli tepki var. Tepkinin nedeni ise hem Vakıf başkanı hem de Körfez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olunca hem AKP’lilerden , hem de Vakıf üyelerin tepkisini çekti.

Körfez Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır’a bu ara bir hayli  tepki var. Tepkinin nedeni ise hem Vakıf başkanı hem de Körfez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olunca hem AKP’lilerden , hem de Vakıf üyelerin tepkisini çekti.

Mehmet Irak’tan sonra Kars Ardahan Iğdır Vakfı başkanı olan Taner Sarıçayır’a tepki var. İki gün önce sohbet ettiğimiz bazı AKP’li siyasetçiler , Sarıçayar’ın hem vakıf başkanı olması , hem de AKP ilçe yönetim kurulu üyesi olması hoş değil. Demokrasinin vazgeçilmezleri arasında gösterilen STK’lar önemli bir kurumdur. Destekleyeceğiniz bir parti olabilir fakat yönetimde yer alınması etik değil , ya vakıf başkanlığı yapacak, yada partide yönetim kurulu üyeliği yapacak. Bizlere bir örnek göstersin, gösteremez. Yok öyle şey..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.