Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ölü bulunan yabancı şahısta coronavirüs paniği!

SAĞLIK 04.03.2020 - 21:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1711+ kez okundu.
 

Ölü bulunan yabancı şahısta coronavirüs paniği!

İzmit Seka Devlet Hastanesi otoparkında yabancı plakalı bir araç içinde ölü bulunan yabancı uyruklu şahıs bölgede coronavirüs paniğine neden oldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Seka Devlet Hastanesi otoparkında 2 gündür park halinde olan lüks jip içinde hareketsiz halde bir kişinin olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, aracın Hollanda plakalı olması ve içindeki şahsın da virüs taşıması şüphesi sebebiyle özel kıyafetleriyle araca müdahalede bulundu. Araç içindeki şahsın yaşamını yitirdiğini belirleyen ekipler, coronavirüs şüphesi nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ Ekipler, hazırlıklarını tamamladıktan sonra camı kırarak aracın kapılarını açtı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından, ismimin Nuri İnan Ağvar (52) olduğu öğrenilen şahısın cansız bedeni ambulansa İzmit Seka Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ağvar'ın neden yaşamını yitirdiği yapılacak olan detatlı otopsinin ardından netlik kazanacak. Ağvar'ın aracı ise polis ekipleri tarafından otoparka çektirildi.
İzmit Seka Devlet Hastanesi otoparkında yabancı plakalı bir araç içinde ölü bulunan yabancı uyruklu şahıs bölgede coronavirüs paniğine neden oldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Seka Devlet Hastanesi otoparkında 2 gündür park halinde olan lüks jip içinde hareketsiz halde bir kişinin olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, aracın Hollanda plakalı olması ve içindeki şahsın da virüs taşıması şüphesi sebebiyle özel kıyafetleriyle araca müdahalede bulundu. Araç içindeki şahsın yaşamını yitirdiğini belirleyen ekipler, coronavirüs şüphesi nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ

Ekipler, hazırlıklarını tamamladıktan sonra camı kırarak aracın kapılarını açtı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından, ismimin Nuri İnan Ağvar (52) olduğu öğrenilen şahısın cansız bedeni ambulansa İzmit Seka Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ağvar'ın neden yaşamını yitirdiği yapılacak olan detatlı otopsinin ardından netlik kazanacak. Ağvar'ın aracı ise polis ekipleri tarafından otoparka çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.