Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Önce Okula Sonra Nikah Masasına

YAŞAM 02.07.2018 - 22:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1550+ kez okundu.
 

Önce Okula Sonra Nikah Masasına

İzmit’te evlenecekler önce evlilik okuluna gidiyor, daha sonra nikah masasına oturuyorlar.

İzmit’te evlenecekler önce evlilik okuluna gidiyor, daha sonra nikah masasına oturuyorlar. İzmit Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıl önce açılan evlilik okulunda, evlilik arifesindeki çiftlere, uzman psikolog tarafından iletişim, hukuk ve sağlık alanında eğitim veriliyor. Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Evlilik Okulundaki eğitimlerin her hafta Perşembe 18:00 – 20:00 saatleri arasında verildiğini söyleyen yetkililer “ okulda ailenin milli, manevi ve toplumsal önemi yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek sorunlara engel olma, evlilikte iletişim konusunda bilinci artırma, aile yönetimi ve eş uyumu konusunda verilen eğitimlerle  mutlu, huzurlu ve sağlıklı evliliğin temelleri atılıyor. Şimdiye kadar bine yakın çift okuldaki eğitimlere katıldı” dediler.  Eğitime katılan çiftler de evlilik okulunu çok faydalı bulduklarını belirterek İzmit Belediye Başkanı Prof. Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.  
İzmit’te evlenecekler önce evlilik okuluna gidiyor, daha sonra nikah masasına oturuyorlar.

İzmit’te evlenecekler önce evlilik okuluna gidiyor, daha sonra nikah masasına oturuyorlar.

İzmit Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıl önce açılan evlilik okulunda, evlilik arifesindeki çiftlere, uzman psikolog tarafından iletişim, hukuk ve sağlık alanında eğitim veriliyor. Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Evlilik Okulundaki eğitimlerin her hafta Perşembe 18:00 – 20:00 saatleri arasında verildiğini söyleyen yetkililer “ okulda ailenin milli, manevi ve toplumsal önemi yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek sorunlara engel olma, evlilikte iletişim konusunda bilinci artırma, aile yönetimi ve eş uyumu konusunda verilen eğitimlerle  mutlu, huzurlu ve sağlıklı evliliğin temelleri atılıyor. Şimdiye kadar bine yakın çift okuldaki eğitimlere katıldı” dediler.  Eğitime katılan çiftler de evlilik okulunu çok faydalı bulduklarını belirterek İzmit Belediye Başkanı Prof. Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.