Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Önder Tokuç tek aday

SPOR 04.04.2021 - 23:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2835+ kez okundu.
 

Önder Tokuç tek aday

Salı Günü yapılacak Taşköprü Birlikspor Olağan Genel Kurulda Önder Tokuç tek aday olarak seçime girecek.

Salı Günü yapılacak Taşköprü Birlikspor 3.Olağan Genel Kurulda Önder Tokuç tek aday olarak seçime girecek. Orhan Tuna’ın tekrar aday olmayacağı olağan genel kurulda Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği spor adamı Önder Tokuç , hazırladığı yeni yönetim listesiyle tek aday olarak girecek. Salı günü Esentepe Stadı’nda bulunan Körfez Kulüpler Birliği Salonunda saat 18.00’de başlayacak. Tek aday olarak seçimlere girecek olan başkan adayı Önder Tokuç, 2. Amatör liğinde mücadele eden Taşköprü Birlikspor’u en iyi taşıyacaklarını ve şampiyonluklara oynayacaklarını ifade ederek, en iyi yönetim kurulu üyelerimizle futbol takımımıza gençleri kazandırıp Taşköprü Birlikspor’umuzu en üst tepelerde temsil edip başarılarımıza başarı katıp şampiyonluklar kazanmak “ şeklinde konuştu. Tokuç ,olağan genel Kurulu tüm sporseverleri beklediklerini ifade etti.
Salı Günü yapılacak Taşköprü Birlikspor Olağan Genel Kurulda Önder Tokuç tek aday olarak seçime girecek.

Salı Günü yapılacak Taşköprü Birlikspor 3.Olağan Genel Kurulda Önder Tokuç tek aday olarak seçime girecek.

Orhan Tuna’ın tekrar aday olmayacağı olağan genel kurulda Körfez’in yakından tanıdığı ve sevdiği spor adamı Önder Tokuç , hazırladığı yeni yönetim listesiyle tek aday olarak girecek.

Salı günü Esentepe Stadı’nda bulunan Körfez Kulüpler Birliği Salonunda saat 18.00’de başlayacak.

Tek aday olarak seçimlere girecek olan başkan adayı Önder Tokuç, 2. Amatör liğinde mücadele eden Taşköprü Birlikspor’u en iyi taşıyacaklarını ve şampiyonluklara oynayacaklarını ifade ederek, en iyi yönetim kurulu üyelerimizle futbol takımımıza gençleri kazandırıp Taşköprü Birlikspor’umuzu en üst tepelerde temsil edip başarılarımıza başarı katıp şampiyonluklar kazanmak “ şeklinde konuştu.

Tokuç ,olağan genel Kurulu tüm sporseverleri beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.