Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Orhangazi Anadolu Lisesi’nden Geleneksel Müzik Gecesi

KÜLTÜR 12.05.2018 - 14:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3130+ kez okundu.
 

Orhangazi Anadolu Lisesi’nden Geleneksel Müzik Gecesi

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Levent ALAGÖZ tarafından çalıştırılan müzik kulübünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği müzik gecesine Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Müthiş müzik ziyafetinin yaşandığı gecede, İngilizce öğretmenleri Esra POLAT YAVAŞÇA ve Esra KALKAN’da seslendirdikleri solo türkülerle geceye ayrı bir güzellik kattılar. Organizasyon sonunda programı çok beğenen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN emeği geçen herkesi tebrik ederek başarılar dilerken, okul müdürü İbrahim YILDIRIM’da; “Başta büyük emek sergileyen müzik öğretmenimiz Levent ALAGÖZ olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, tebrik ediyorum, bu yıldan sonra müzik gecemizin geleneksel olarak sürdürüleceğini de duyurmak istiyorum” dedi.  

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Levent ALAGÖZ tarafından çalıştırılan müzik kulübünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği müzik gecesine Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Müthiş müzik ziyafetinin yaşandığı gecede, İngilizce öğretmenleri Esra POLAT YAVAŞÇA ve Esra KALKAN’da seslendirdikleri solo türkülerle geceye ayrı bir güzellik kattılar.

Organizasyon sonunda programı çok beğenen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN emeği geçen herkesi tebrik ederek başarılar dilerken, okul müdürü İbrahim YILDIRIM’da; “Başta büyük emek sergileyen müzik öğretmenimiz Levent ALAGÖZ olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, tebrik ediyorum, bu yıldan sonra müzik gecemizin geleneksel olarak sürdürüleceğini de duyurmak istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.