Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ormanya'da ikinci otopark hazır

GÜNDEM 26.04.2020 - 13:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1578+ kez okundu.
 

Ormanya'da ikinci otopark hazır

Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Ormanya için yapılan ikinci otoparkta çalışmalar tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs ile mücadeleyi sürdürürken kent genelindeki ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Avrupa’nın en önemli doğal yaşam parkı Ormanya’da ikinci otopark çalışmaları tamamlandı. ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI Büyükşehir Belediyesi, Ormanya’ya gelen vatandaşların park sorunu yaşamaması için ikinci bir otopark inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ikinci otoparkta asfalt serimi, kaldırım ve parke işleri, ağaçlandırma ve yeşil alan düzenlemeleri gerçekleştirildi.   2 BİN 850 METRE KALDIRIM İMALATI Ormanya 2. etap otoparkında kazı ve dolgu çalışmaları sonrasında asfalt öncesi düz bir zemin için 2 bin 800 ton PMT serimi yapıldı. Toplamda 203 araç kapasiteli olacak olan otopark, 8 bin 900 metrekare alan üzerine inşa edildi. İkinci otopark alanına bin 600 ton asfalt serildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 2 bin 850 metre kaldırım ve bin 750 metrekare parke kaplama yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca İkinci otoparktaki, yağmur yağışı sonrası su birikintilerinin oluşmaması için 470 metre yağmursuyu hattı imalatı ve elektrik alt yapı çalışmaları daha önce bitirilmişti. ORMANYA’DA OTOPARK KAPASİTESİ 570’E ÇIKTI İkinci otoparkın tamamlanması ile Ormanya’nın, otopark kapasitesi 570 araca çıkmış oldu.  
Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Ormanya için yapılan ikinci otoparkta çalışmalar tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs ile mücadeleyi sürdürürken kent genelindeki ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Avrupa’nın en önemli doğal yaşam parkı Ormanya’da ikinci otopark çalışmaları tamamlandı.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi, Ormanya’ya gelen vatandaşların park sorunu yaşamaması için ikinci bir otopark inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ikinci otoparkta asfalt serimi, kaldırım ve parke işleri, ağaçlandırma ve yeşil alan düzenlemeleri gerçekleştirildi.  

2 BİN 850 METRE KALDIRIM İMALATI

Ormanya 2. etap otoparkında kazı ve dolgu çalışmaları sonrasında asfalt öncesi düz bir zemin için 2 bin 800 ton PMT serimi yapıldı. Toplamda 203 araç kapasiteli olacak olan otopark, 8 bin 900 metrekare alan üzerine inşa edildi. İkinci otopark alanına bin 600 ton asfalt serildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 2 bin 850 metre kaldırım ve bin 750 metrekare parke kaplama yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca İkinci otoparktaki, yağmur yağışı sonrası su birikintilerinin oluşmaması için 470 metre yağmursuyu hattı imalatı ve elektrik alt yapı çalışmaları daha önce bitirilmişti.

ORMANYA’DA OTOPARK KAPASİTESİ 570’E ÇIKTI

İkinci otoparkın tamamlanması ile Ormanya’nın, otopark kapasitesi 570 araca çıkmış oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.