Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oto galericiler sitesinde yeni başkan belli oldu

GÜNDEM 13.04.2019 - 16:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2820+ kez okundu.
 

Oto galericiler sitesinde yeni başkan belli oldu

Kocaeli Oto Ticaret Merkezi (Galericileri Sitesi) 24’üncü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Fahrettin Batı görevi mevcut başkan Emin Birlik’ten devraldı.

Kocaeli Oto Ticaret Merkezi (Galericileri Sitesi) 24’üncü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Galericiler sitesinde bulunan yönetim binasında gerçekleştirilen genel kurulda 2 dönemdir başkanlık görevini yöneten Emin Birlik aday olmadı. Geçmiş dönemde de başkanlık görevinde bulunmuş olan Fahrettin Batı kongrede tek aday oldu. 91 üyesi bulunan Galericiler Sitesi’nin genel kurulunda 7 yönetim kurulu üyesi 2 denetim kurulu üyesi seçildi. Kongrenin divan kurulu başkanlığını Hasan Efe yaptı. Üyelerden 50 kuruş dahi talep edilmedi Kongrede faaliyet raporunu üyelerle paylaşan mevcut başkan Emin Birlik, “ Sitemizde uzun yıllardır tatlı su problemimiz vardı. Normalde bu tatlı su sisteminin tamamen düzeltilmesi sözleşme gereği üyelerin vereceği paralarla yapılacaktı. 420 bin altyapının düzeltilmesi için, 150 bin üst yapı için olmak üzere toplam 570 bin TL harcandı. Bu 570 bin TL’nin 50 kuruşu dahi üyemizden talep edilmedi. Bu para kooperatifimizden de çıkmadı. Bunu da dikkatinize sunuyorum. Önümüzdeki 20 sene sitemiz tatlı su konusuyla ilgili bir sıkıntı yaşamayacaktır” dedi. Kırıldığım insanlar oldu Emin Birlik, “Yılgınlığım yok ama kırıldığım insanlar oldu. Biz kuluz, eksiklerimiz olabilir. Bize karşı eksik yapmış insanlar özür dilemezse ben hakkımı helal etmeyeceğim. Bu sitemizin genelini kapsamıyor. Site yönetim kurulunun üzerinde akil bir üst kurulun oluşması lazım. Yönetmek başka bir şey idare etmek başka bir şey. Hep beraber birbirimize yardım ederek yönetelim” dedi. 4 yeni dükkan yapılması gerekiyor Birlik’in ardından konuşan yeni başkan Fahrettin Batı, “Mevcut yönetime geçmiş dönemde vermiş olduğu emekten dolayı teşekkür ediyorum. Sitemizin arka tarafında 3-4 tane 5x7 boyutunda dükkan yapılmasını istiyoruz. Fotoğraf stüdyosu, pasta cila, göcük düzeltme ve araç yıkama yeri olmalı.  Site içerisindeki dükkanların önündeki yeşil alanlara billboardlar yerleştireceğiz. Gelir elde edecek işler yapmalıyız. Bu billboardlardan gelir elde edeceğiz” dedi. Burası hayvanat bahçesi değil Buranın ismini iyi bir şekilde devam ettirmeliyiz. Emin Birlik başkanımızın sitemize 1 milyon TL’ye yakın hizmeti oldu. Ben onun kadar ısrarcı olamam. O hiçbir işin peşini bırakmadı. Zaman zaman kendilerine bir teşekkür dahi edilmediği dönemler oldu. Mutlaka bundan sonra da birbirimize yardımcı olacağız. Bazı arkadaşlarımız ısrarla yapılan uyarılara rağmen düzelme sağlamıyorlar. Kimi arkadaşlarımız, kuş, köpek gibi hayvanlar besliyorlar. Burası bir hayvanat bahçesi değil. Dükkanlarımızın değerini arttırmalıyız. Kira değerlerimiz yükselecek” şeklinde konuştu. Genel kurulda yeni dönem aidatlarının 425 TL’den 500 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı. GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİ Fahrettin Batı,  Burhan Kaayır, Yılmaz Balta, Ali Kasap, Murat Çat, Tamer Ertuğ, Yadigar Polat. DENETİM Neşat Ayvaz, Hasan Albar
Kocaeli Oto Ticaret Merkezi (Galericileri Sitesi) 24’üncü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Fahrettin Batı görevi mevcut başkan Emin Birlik’ten devraldı.

Kocaeli Oto Ticaret Merkezi (Galericileri Sitesi) 24’üncü olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Galericiler sitesinde bulunan yönetim binasında gerçekleştirilen genel kurulda 2 dönemdir başkanlık görevini yöneten Emin Birlik aday olmadı. Geçmiş dönemde de başkanlık görevinde bulunmuş olan Fahrettin Batı kongrede tek aday oldu. 91 üyesi bulunan Galericiler Sitesi’nin genel kurulunda 7 yönetim kurulu üyesi 2 denetim kurulu üyesi seçildi. Kongrenin divan kurulu başkanlığını Hasan Efe yaptı.

Üyelerden 50 kuruş dahi talep edilmedi

Kongrede faaliyet raporunu üyelerle paylaşan mevcut başkan Emin Birlik, “ Sitemizde uzun yıllardır tatlı su problemimiz vardı. Normalde bu tatlı su sisteminin tamamen düzeltilmesi sözleşme gereği üyelerin vereceği paralarla yapılacaktı. 420 bin altyapının düzeltilmesi için, 150 bin üst yapı için olmak üzere toplam 570 bin TL harcandı. Bu 570 bin TL’nin 50 kuruşu dahi üyemizden talep edilmedi. Bu para kooperatifimizden de çıkmadı. Bunu da dikkatinize sunuyorum. Önümüzdeki 20 sene sitemiz tatlı su konusuyla ilgili bir sıkıntı yaşamayacaktır” dedi.

Kırıldığım insanlar oldu

Emin Birlik, “Yılgınlığım yok ama kırıldığım insanlar oldu. Biz kuluz, eksiklerimiz olabilir. Bize karşı eksik yapmış insanlar özür dilemezse ben hakkımı helal etmeyeceğim. Bu sitemizin genelini kapsamıyor. Site yönetim kurulunun üzerinde akil bir üst kurulun oluşması lazım. Yönetmek başka bir şey idare etmek başka bir şey. Hep beraber birbirimize yardım ederek yönetelim” dedi.

4 yeni dükkan yapılması gerekiyor

Birlik’in ardından konuşan yeni başkan Fahrettin Batı, “Mevcut yönetime geçmiş dönemde vermiş olduğu emekten dolayı teşekkür ediyorum. Sitemizin arka tarafında 3-4 tane 5x7 boyutunda dükkan yapılmasını istiyoruz. Fotoğraf stüdyosu, pasta cila, göcük düzeltme ve araç yıkama yeri olmalı.  Site içerisindeki dükkanların önündeki yeşil alanlara billboardlar yerleştireceğiz. Gelir elde edecek işler yapmalıyız. Bu billboardlardan gelir elde edeceğiz” dedi.

Burası hayvanat bahçesi değil

Buranın ismini iyi bir şekilde devam ettirmeliyiz. Emin Birlik başkanımızın sitemize 1 milyon TL’ye yakın hizmeti oldu. Ben onun kadar ısrarcı olamam. O hiçbir işin peşini bırakmadı. Zaman zaman kendilerine bir teşekkür dahi edilmediği dönemler oldu. Mutlaka bundan sonra da birbirimize yardımcı olacağız. Bazı arkadaşlarımız ısrarla yapılan uyarılara rağmen düzelme sağlamıyorlar. Kimi arkadaşlarımız, kuş, köpek gibi hayvanlar besliyorlar. Burası bir hayvanat bahçesi değil. Dükkanlarımızın değerini arttırmalıyız. Kira değerlerimiz yükselecek” şeklinde konuştu. Genel kurulda yeni dönem aidatlarının 425 TL’den 500 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.

GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİ

Fahrettin Batı,  Burhan Kaayır, Yılmaz Balta, Ali Kasap, Murat Çat, Tamer Ertuğ, Yadigar Polat.

DENETİM

Neşat Ayvaz, Hasan Albar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.