">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otobüste maske takmayan kadın terör estirdi!

ASAYİŞ 07.06.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2005+ kez okundu.
 

Otobüste maske takmayan kadın terör estirdi!

İzmit İlçesinde çocuğu ile bindiği halk otobüsünde tüm uyalara rağmen maske takmak istemeyen bir kadın ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Maske takmayan kadın ve yolcular birbirine girerken otobüs şoförü minibüsü karakola götürerek diğer yolcularla birlikte maske takmayan kadından şikayetçi oldu. İzmit'te yanında çocuğu ile 32 Nolu Şehiriçi Minibüs Hattı’nda çalışan minibüse binen bir kadın yolcu, şoförün ve araçtakilerin bütün uyarılarına rağmen maske takmadı. Diğer yolcular da duruma tepki gösterdi ve kadının maske takması ya da minibüsten inmesini istendi. İzmit Gündoğdu Boğazova Caddesi üzerinde yaşanan tartışma sonrasında maskesiz kadın yolcu, tartışma sırasında video kaydı yapan bir kadına ve kendisini ikaz eden diğer bir yolcuya saldırdı. Maskesiz kadın otobüsteki diğer yolcular tarafından sakinleştirilirkenş yaşanan olay sonrasında araç şoförü minibüsü karakolun önüne çekti. Polisler, olayla ilgili inceleme başlatırken tarafların ifadeleri alındı.

İzmit İlçesinde çocuğu ile bindiği halk otobüsünde tüm uyalara rağmen maske takmak istemeyen bir kadın ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Maske takmayan kadın ve yolcular birbirine girerken otobüs şoförü minibüsü karakola götürerek diğer yolcularla birlikte maske takmayan kadından şikayetçi oldu.

İzmit'te yanında çocuğu ile 32 Nolu Şehiriçi Minibüs Hattı’nda çalışan minibüse binen bir kadın yolcu, şoförün ve araçtakilerin bütün uyarılarına rağmen maske takmadı. Diğer yolcular da duruma tepki gösterdi ve kadının maske takması ya da minibüsten inmesini istendi. İzmit Gündoğdu Boğazova Caddesi üzerinde yaşanan tartışma sonrasında maskesiz kadın yolcu, tartışma sırasında video kaydı yapan bir kadına ve kendisini ikaz eden diğer bir yolcuya saldırdı. Maskesiz kadın otobüsteki diğer yolcular tarafından sakinleştirilirkenş yaşanan olay sonrasında araç şoförü minibüsü karakolun önüne çekti. Polisler, olayla ilgili inceleme başlatırken tarafların ifadeleri alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.