Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Trafik Kazası 08.03.2020 - 13:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2727+ kez okundu.
 

Otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Kartepe’de kontrolden çıkarak dere yatağına uçan ve ters dönen otomobildeki iki kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nazım Demirci Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 41 ADJ 010 plakalı bir otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak karşı istikamette ve yol kenarında bulunan dereye uçtu.  Yaklaşık 10 metreden dereye uçan araçta bulunan bir şahıs kendi imkanları ile araç içerisinden çıkarken, diğer şahıs araçta mahsur kaldı. EKİPLERE HABER VERİLDİ Kazayı fark eden vatandaşlardan biri olay yerine koşarak hemen deredeki araç içerisinde kalan kazazedeyi kurtardı.  Ardından olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler bir kazazedeyi olay yerinin yaklaşık olarak 100 metre ilerisinde kendini kaybetmiş bir halde yürümeye çalışırken buldu. OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Diğer kazazede ise olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tarafından alınarak ambulansa bindirildi. Kazada yaralanan şahısların isimlerinin Orhan Ö. İle Yusuf Ç. olduğu öğrenildi.  Her iki yaralıda olay yerinde yapılan müdahaleleri sonrası Çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların alkollü oldukları tahmin edilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.    
Kartepe’de kontrolden çıkarak dere yatağına uçan ve ters dönen otomobildeki iki kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nazım Demirci Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 41 ADJ 010 plakalı bir otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak karşı istikamette ve yol kenarında bulunan dereye uçtu.  Yaklaşık 10 metreden dereye uçan araçta bulunan bir şahıs kendi imkanları ile araç içerisinden çıkarken, diğer şahıs araçta mahsur kaldı.

EKİPLERE HABER VERİLDİ

Kazayı fark eden vatandaşlardan biri olay yerine koşarak hemen deredeki araç içerisinde kalan kazazedeyi kurtardı.  Ardından olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler bir kazazedeyi olay yerinin yaklaşık olarak 100 metre ilerisinde kendini kaybetmiş bir halde yürümeye çalışırken buldu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Diğer kazazede ise olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tarafından alınarak ambulansa bindirildi. Kazada yaralanan şahısların isimlerinin Orhan Ö. İle Yusuf Ç. olduğu öğrenildi.  Her iki yaralıda olay yerinde yapılan müdahaleleri sonrası Çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların alkollü oldukları tahmin edilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.