Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otomobilin çarpıp kaçtığı Suriyeli öldü

Trafik Kazası 26.06.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2479+ kez okundu.
 

Otomobilin çarpıp kaçtığı Suriyeli öldü

Körfez Hereke Şirinyalı Mevkii’nde bir aracın çarpması sonucu yere düşen ve daha sonra diğer araçların da üzerinden geçtiği Suriye uyruklu kişi olay yerinde feci şekilde parçalanarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Anadolu Otoyolu Körfez Hereke Şirinyalı mevkisinde, plakası bilinmeyen bir araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Suriye uyruklu Abdullah Elcedan (23) isimli şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Elcedan, yoldan geçen diğer araçların da üzerinden geçmesi ile metrelerce sürüklendi. Kazayı fark eden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Elcedan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikameti yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapatılırken ulaşım Hereke Gişelerinden D-100 karayoluna verildi. Parçalarını polisler topladı Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Elcedan’ın parçalanan cenazesi polis ekipleri tarafından yoldan toplanarak cenaze aracına konuldu. Yaşamını yitiren Abdullah Elcedan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken kazayı gören ve cesedin üzerinden geçen bazı sürücüler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cenazenin yoldan kaldırılmasının ardından Anadolu Otoyolunda trafik kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 
Körfez Hereke Şirinyalı Mevkii’nde bir aracın çarpması sonucu yere düşen ve daha sonra diğer araçların da üzerinden geçtiği Suriye uyruklu kişi olay yerinde feci şekilde parçalanarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Anadolu Otoyolu Körfez Hereke Şirinyalı mevkisinde, plakası bilinmeyen bir araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Suriye uyruklu Abdullah Elcedan (23) isimli şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Elcedan, yoldan geçen diğer araçların da üzerinden geçmesi ile metrelerce sürüklendi. Kazayı fark eden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Elcedan’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikameti yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapatılırken ulaşım Hereke Gişelerinden D-100 karayoluna verildi.

Parçalarını polisler topladı

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Elcedan’ın parçalanan cenazesi polis ekipleri tarafından yoldan toplanarak cenaze aracına konuldu. Yaşamını yitiren Abdullah Elcedan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken kazayı gören ve cesedin üzerinden geçen bazı sürücüler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cenazenin yoldan kaldırılmasının ardından Anadolu Otoyolunda trafik kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.