Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Oyun Sokağına Yoğun İlgi

EĞİTİM 16.06.2018 - 15:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2204+ kez okundu.
 

Oyun Sokağına Yoğun İlgi

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde oluşturulan oyun sokağı büyük ilgi görülmeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde oluşturulan  oyun sokağı büyük ilgi görülmeye devam ediyor. Yavuz Selim Camii yanında oluşturulan trafiğe kapalı sokakta çocuklar unutulmaya yüz tutmuş eski oyunlarla gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Mini futbol ve basketbol alanları, satranç, sek sek, köşe kapmaca, yakan topu, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca, dokuz taş, istop gibi oyun yerlerinin bulunduğu sokakta  bisiklet eğitim pisti de bulunuyor. Oyun sokağından hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında kreşler, okullar, bilgi evlerinden çocuklar gelerek beden eğitimi ve spor öğretmenleri gözetiminde oyunlar oynuyorlar.  Belediye yetkilileri sokaktan faydalanmak isteyen kurum ve okul yetkililerinin 0262 331 66 46 numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu alabileceklerini söylediler.  
İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde oluşturulan oyun sokağı büyük ilgi görülmeye devam ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde oluşturulan  oyun sokağı büyük ilgi görülmeye devam ediyor.

Yavuz Selim Camii yanında oluşturulan trafiğe kapalı sokakta çocuklar unutulmaya yüz tutmuş eski oyunlarla gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Mini futbol ve basketbol alanları, satranç, sek sek, köşe kapmaca, yakan topu, yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca, dokuz taş, istop gibi oyun yerlerinin bulunduğu sokakta  bisiklet eğitim pisti de bulunuyor. Oyun sokağından hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında kreşler, okullar, bilgi evlerinden çocuklar gelerek beden eğitimi ve spor öğretmenleri gözetiminde oyunlar oynuyorlar.  Belediye yetkilileri sokaktan faydalanmak isteyen kurum ve okul yetkililerinin 0262 331 66 46 numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu alabileceklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.