Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Eğitim ve Rehebilitasyon Merkezi KTO’da toplandı

EĞİTİM 07.06.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1887+ kez okundu.
 

Özel Eğitim ve Rehebilitasyon Merkezi KTO’da toplandı

Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu.

Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu. Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu. Körfez Ticaret Odası eğitim komitesi çalışmaları kapsamında toplanan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları ilimizdeki özel eğitim faaliyetlerinin planlanması,  pandemi sonrası kurumlarımızın alacağı aksiyonlar ve yol haritaları konularını detaylı olarak konuştu ÖZEL EĞİTİM VE REHEBİLİTASYON MERKEZLERİNİN DERNEKLEŞMESİNİN GEREKLİLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ  Özel Eğitim ve Rehebilitasyon Merkezlerinin Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleştirdiği toplantıda Kocaeli il bazında birlikteliğin sağlanması, sorunlara hızlı ve efektif çözümler üretecek temsil mekanizmalarının gözden geçirilmesi; RAM,  hastane, belediye gibi kamusal alanlarda yaşanan sorunlarla ilgili hukuki mücadele verebilecek bir platformda işlerin takibininin yapılması ve Kocaeli’ye özgü olmakla birlikte federasyon ve diğer STK’lar ile de birlikte hareket edebilecek bir oluşumun gerekliliğinin değerlendirildi. KURUMLARIN DAHA KALİTELİ HALE GETİRİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI Yaklaşık 3 saat süren toplantıda ayrıca İldeki kurumların ve bu kurumlara mensup eğitmenlerin mesleki gelişimine ve özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin ailelerine yönelik yapılabilecek psiko-sosyal destek çalışmalarının ele alınırken, kurumları daha kaliteli bir hale getirebilecek hareket planları detaylı olarak görüşüldü ÖZTÜRK ‘’ KTO OLARAK YANINIZDAYIZ Toplantıya katılan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk özel eğitim ve rehebilitasyon merkezlerinin çok önemli kurumlar olduğunu eğitim komitemizin bu anlamda yapacağı her çalışmada Körfez Ticaret Odası olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.
Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu.

Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu.

Kocaeli’nde yer alan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları Körfez Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini konuştu. Körfez Ticaret Odası eğitim komitesi çalışmaları kapsamında toplanan özel eğitim ve rehebilitasyon merkezleri kurucuları ilimizdeki özel eğitim faaliyetlerinin planlanması,  pandemi sonrası kurumlarımızın alacağı aksiyonlar ve yol haritaları konularını detaylı olarak konuştu

ÖZEL EĞİTİM VE REHEBİLİTASYON MERKEZLERİNİN DERNEKLEŞMESİNİN GEREKLİLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

 Özel Eğitim ve Rehebilitasyon Merkezlerinin Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleştirdiği toplantıda Kocaeli il bazında birlikteliğin sağlanması, sorunlara hızlı ve efektif çözümler üretecek temsil mekanizmalarının gözden geçirilmesi; RAM,  hastane, belediye gibi kamusal alanlarda yaşanan sorunlarla ilgili hukuki mücadele verebilecek bir platformda işlerin takibininin yapılması ve Kocaeli’ye özgü olmakla birlikte federasyon ve diğer STK’lar ile de birlikte hareket edebilecek bir oluşumun gerekliliğinin değerlendirildi.

KURUMLARIN DAHA KALİTELİ HALE GETİRİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda ayrıca İldeki kurumların ve bu kurumlara mensup eğitmenlerin mesleki gelişimine ve özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin ailelerine yönelik yapılabilecek psiko-sosyal destek çalışmalarının ele alınırken, kurumları daha kaliteli bir hale getirebilecek hareket planları detaylı olarak görüşüldü

ÖZTÜRK ‘’ KTO OLARAK YANINIZDAYIZ

Toplantıya katılan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk özel eğitim ve rehebilitasyon merkezlerinin çok önemli kurumlar olduğunu eğitim komitemizin bu anlamda yapacağı her çalışmada Körfez Ticaret Odası olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.